5.11.2014

Mukavaa postia. Lily Lolo Pressed Blush Tickled Pink

Tämä päivä alkoi hyvällä tavalla - lupaavalta kuulostaneella kolahduksella ulko-ovella!

Postiluukusta pipahti toissapäivänä Pretty.fi:ltä tilaamani pikku paketti: Lily Lolon poskipuna ja luomiväri sekä NYXin kulttimaineen saavuttanut poskipuna/varjostusväri PB-11 Taupe.

Taupea mun pitää vielä tutkia tarkemmin. Tänään esittelen paketissa saapuneen toisen poskipunan, brittiläisen Lily Lolon poskipunan sävyssä Tickled Pink.

Lily Lolo on vuonna 2005 lanseerattu mineraalimeikkisarja. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, synteettisiä parfyymeja tai synteettisiä väriaineita, kaikessa pyritään maksimaaliseen luonnonmukaisuuteen. Made in UK.

Söötti sydänkuvio pakkauksen kannessa

4g. Säilyy avattuna 12kk.
Itse olen kokeillut muutamia sarjan tuotteita, mineraalimeikkipohjaa ja paria viimeistelypuuteria, joskus viisi - kuusi vuotta sitten mutta en silloin oikein innostunut.

Nyt Lily Lolo näyttää siltä että meikkien suhteen on skarpattu, tuotteet näyttävät oikein kauniilta ja houkuttelevilta! Meikit ovat aika edullisia (poskipuna pretty.fi:n kautta tilattuna 12,90€) mutta hinnasta huolimatta pakkauksiin on panostettu: poskipuna ja luomiväri saapuivat pakattuina söpöihin pahvirasioihin joista löytyy kaikki perustiedot. Itse mustavalkoiset muovikotelot ovat simppeleitä, laadukkaan oloisia ja kauniita. Sellaisia meikkejä on ilo käyttää!

Sydänkuviolla koristeltu mattamusta kansi sulkeutuu tiiviisti. Sen alla on kannen kokoinen peili. Pakkaukseen ei kuulu sivellintä. Sillä ei oikeastaan ole väliä koska en käytä näitä nysiä kylkiäissiveltimiä juuri koskaan kuitenkaan.

Lily Lolon nettisivujen mukaan Tickled Pink on pale, peachy pink ja sen koostumus on sheen eli kiiltoa sisältävä (merkillä on myös mattaisia poskipunia).

Minusta sävy ei ole "pink" ollenkaan. Se on pikemminkin vaalea, pehmeä roosabeige. Kun otin avatun rasian käteeni, ajattelin että poskipuna on lähes samanvärinen kuin sormenpäiden iho. Sävy on minusta rauhallisuudessaan kaunis.

Otin nämä kuvat luonnonvalossa harmaana marraskuun päivänä keskellä päivää. Huomasin että sähkövalossa poskipunan vaaleanpunaiset sävyt häipyvät ja se näyttää pikemminkin persikkaiselta ruskehtavalta.

Luulen että tulen käyttämään tätä sävyä silloin kun haluan luonnollisen sävyisen poskipunan nimenomaan päivämeikkiin. Keinotekoinen valo "syö" tämän hennon sävyn tehon.


Poskipunan sävy on lähellä ihonsävyäni!
Raaka-aineluettelossa ensimmäisenä on mica joten poskipunan antama kiiltävä lopputulos ei tule yllätyksenä!

Koostumuksessa ei ole selkeästi erottuvia hileitä (hyvä, en pidä niistä!) vaan se on tasaista, satiinista helmiäishohtoista huntua iholla. Koostumus tuntuu oikein mukavalta. Swatchasin poskipunan sormenpäällä ja levitin suoraan kuivalle käden iholle ilman mitään pohjustusta.Ainut asia mikä mua vaivaa on haju. Lily Lolo ei käytä keinotekoisia hajusteita joten tuotteen tuoksu tulee sen sisältämistä raaka-aineista. En erityisemmin välitä tästä "tuoksuttomuudesta" tai siis poskipunan tosi kevyestä mutta ei erityisen miellyttävästä, hieman tunkkaisesta hajusta. (Chanelin ruusunhajuinen poskipuna tekee mut iloiseksi jo pelkällä tuoksullaan vaikka se on todennäköisesti tuoksutettu jollakin feikkihajusteella joka saattaa ärsyttää ihoa, mistä sen tietää...)

Kasvoilla tämän poskipunan ominaishaju ei häiritse minua. Haistelin myös kättäni swatchin kohdalta ja täytyy sanoa että haju häipyy nopeasti eikä ole iholla häiritsevä.

Meikkikuvat on otettu samassa kylmässä marraskuun luonnonvalossa.Tickled Pink ei erotu ihosta kuumeisena läiskänä, ei huuda huomioinkipeänä mutta se hoitaa hommansa: viimeistelee meikin ja tekee minusta raikkaamman, heleäihoisen näköisen ja antaa poskille pehmeää korostusta.

Tämän poskipunan kanssa on vaikeaa vetää överit! Sävy on hyvin luonnollinen ja helmiäisellä siloteltu koostumus antaa iholle raikasta hehkua. En käyttänyt meikissä erillistä korostusväriä, pohjana on sävytetty kosteusvoide + irtopuuteri. Kaikki meikin kiilto tulee poskipunasta.

Poskipunan helmiäinen ei ole mielestäni yliampuva, karkea tai feikin näköinen iholla. Mutta en suosittele tätä sheen-sävyä iholle jossa on selviä juonteita ja ryppyjä, kiilto saattaa korostaa niitä.

Ensimmäinen tuote Lily Lolon valikoimasta jota kokeilin (monen vuoden tauon jälkeen) ja josta tykkään! Jei!


Onko teille Lily Lolot tuttuja? Mitä sarjan tuotteita voitte suosittella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!