14.11.2014

Oranssi huulipuna


Miksi ne joskus lopettaa aivan täydellisiä kosmetiikkatuotteita? Ikuisuuskysymys...

Minulla on Clarinsin huulipuna jota ei enää valmisteta, kirkkaanpunaisessa mattaisessa pakkauksessa. Se on niin lähellä täydellistä huulipunaa että ihan ihmetyttää, miksi se piti lopettaa? Kaunis pakkaus, miellyttävä tuoksu, erittäin laadukas koostumus, kosteutta, erinomainen pysyvyys, mielettömät pigmentit... Clarinsin nykyisetkin huulipunat ovat ihan kivoja mutta se punaiseen pakattu oli huippu! Yksi parhaista! Ja silloin ennen Clarins teki muitakin kuin turvallisia neutraaleja lady-sävyjä:Mun yksilön koostumus ja tuoksu vaikuttavat täysin ok:lta joten käytän sitä joskus edelleen. Esim. tänään.

Vastapainoksi hehkuvan oranssille huulipunalle silmiin tuli meikki pehmeillä sävyillä ja hohtavilla luomiväreillä. Ei voimakasta rajausta, ei näyttäviä ripsiä, ei korostettuja kulmakarvoja. Halusin vain huulet ja kuulakkaan ihon ja kimaltavat silmät.

Piilorajaus Clarinsin 3 Dot linerilla, se on yläluomen ripsirajassa ja melkein huomaamaton, mutta ero täysin rajaamattomaan silmään on silti huikea. Ainakin mulla, ihmisellä jolla on lähes valkoiset ripset.

Siis katsokaa vaikka:

Silmä ilman mitään rajausta
Ja kun olen tökkinyt kolmepiikkisellä rajausvärillä hiukan:


Rajausta voi toki vahvistaa ja tehdä kissamaiset siivet ja vaikka mitä mutta pointti on, että tällä kolmepiikkisellä rajaustussilla saa myös hyvin ohutta, siistiä ja naturellin näköistä korostusta ripsirajaan. "Ei mulla mitään rajausta oo, tuuheat ripset!"

Kimalluksesta luomilla (ja muuallakin sillä se karisee) vastaa Diorin viisikon Extase Pinks lohenpunainen/pinkki luomiväri. Sitä on liikkuvalla luomella.
Silmän sisäkulmassa on saman paletin vaaleaa huurrelilaa.
Varjostuksena taas NYX Taupe Pressed Blush.
En muista mitä lisäsin ulkokulmaan, tod. näk. MUS Smog, ihan hiukan.

Taputtelin vielä helmiäistä kultapersikkaa Diorin paletista Pink May liikkuvalle luomelle, muuten silmämeikki tuntui oranssiin hulipunaan liian viileältä.
Oranssi on päivän teemaväri! Myös kynnet. Ja neule.Jotta ette luule että viiletän täällä aina sotkutukka hulmuten (vaikka totuus on että enimmäkseen se on just sitä, tukka hulmuten eikä harjasta tietoakaan), otin pari kuvaa tämänpäiväisestä pikaisesta "kampauksesta" eli yhden minuutin lettinutturastani, ta-daa!

Koko hässäkkä pysyy kasassa yhdellä pinnillä! Yllätyin itsekin :)


Kismittääkö teitä että joku typerä meikkifirma otti ja lopetti juuri jonkun sen parhaan huulipunan, luomivärisävyn, meikkivoiteen tai tuoksun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!