28.11.2014

Punasävyinen meikki taas


Tämän syksyn paras meikkitrendi on minun mielestä punaisten silmämeikkien runsaus. Dior todellakin onnistui Trafalgar-palettinsa kanssa! Nyt tuntuu hassulta että minä höpsö vielä jahkailin, ostaisinko sen vai en :)  Olen käyttänyt tätä palettia koko syksyn, välillä yhdistäen siihen milloin mitäkin värejä. Punainen on perusväri!

Tässäkin meikissä paljon punaista.Yläluomella Trafalgarin punaista, luomivaon yli häivytettynä.
Ulkokulmassa ja alaluomella paletin luumunsävyistä ruskeaa.
Samalla sävyllä tein myös rajauksen, sekoitin luomiväriin Inglotin Duraline-nestettä ja siitä tuli kuin nestemäistä eyelineria. Ja levitin mun uudella superhalpis-siveltimellä!

Trafalgarin kullanhohtoista hileistä valkoista on kevyesti poskipäillä.
Käytin poskipunanakin Trafalgar-paletin punaista luomiväriä. Hmm, lopputuloksesta tuli mielestäni oikein nätti mutta jos rehellisiä ollaan, en suosittele tätä kikkaa ellet ole hyvä häivyttämään. Tämä punainen on pigmenttinen eikä mikään ujo kukkanen! Luomivärin laatu on kyllä erinomainen ja se häivyttyy hyvin.

Liikkuvalla luomella punaisen päälle taputtelin kullanhohtoista valkoista mutta ei Trafalgar-paletista vaan Diorin vanhasta paletista Pink May (keskimmäinen nappi). Se on minusta parempi laadultaan, ei hileinen vaan sellainen tasaisen hohtava, eikä karise. Miksei se ole samassa paletissa Trafalgarin punaisen ja ruskean kanssa?


Huulipunana myös Dioria, Addict Extreme Fireworks. Rajasin kevyesti ja väritin huulet ensin huulten ihoa lähellä olevalla huulitussilla ja taputtelin huulipunan päälle sormenpäällä.


Näin huulten rajat näyttävät pehmeiltä mutta muoto on kuitenkin selkeä. Ja kirkkaanpunainen huuliväri ei ole liian yliampuva. Siitä tulee sellainen kevyt, läpikuultava, kuin sävytetty huulibalsami.

Vertailun vuoksi viereisessä kuvassa sama huulipuna suoraan puikosta levitettynä.
Taustalla oleva makuuhuoneen punainen seinä on melkein samaa sävyä suosikkiluomivärini kanssa. Onko se sattumaa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!