10.11.2014

Retki Helsinkiin


Rantapuiston käytävä
Kävimme Herra Savon kanssa Helsingissä viikonloppuna. Reissun pääsyynä oli hyvän ystäväni syntymäpäiväjuhlat mutta toki oli kivaa käydä tuulettumassa muutenkin. Viikonloppuun mahtui hiukan shoppailua, ystäviä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kauneusaiheisia löytöjä.

Ystävät tarjosivat majoitusta mutta valitsimme Herra Savon kanssa kuitenkin hotellin. Välillä pitää saada olla ihan rauhassa kahdestaan :) Nettikuvauksen perusteella Vuosaaren Best Western Rantapuisto vaikutti sopivalta: rauhallinen alue, hyvä hinta ja - poikkeuksellista pääkaupunkiseudulla - varma ja ilmainen pysäköinti. Yleensä auto on Helsingissä enemmän riesa kuin apu koska aina pitää yrittää keksiä mihin sen laittaisi.
Maisemia lasin takana

Hotelli osoittautui ihan kelvolliseksi. Ja hyvin, hyvin suomalaiseksi. Jos joku ulkomaalainen haluaisi majoittua umpisuomalaiseen paikkaan niin Rantapuisto voisi olla sopiva vaihtoehto! Joka paikassa puuta ja lasia, paljon puupanelointia ja ruskeaa sekä karulla tavalla kaunis luonto lasin takana. Merinäköala ja ranta rantasaunoineen (kesällä varmasti upea juttu!). Hyvä aamupala.

Mäntyjä ja meri

Shoppailuun ei ollut kauheasti aikaa mutta kävin Kicksissä :) Lähinnä kai tavan vuoksi, mitään ihmeempää en oikeastaan tarvinnut. Hiplasin Bare Mineralsin uutta nestemäistä meikkivoidetta, sävy Linen vaikutti sopivalta mutta en ole meikkivoiteiden suuri ystävä joten jäin miettimään.

Nappasin lopulta mukaan Kicksin oman merkin kulmakynän sävyssä Blonde ja Viva la Divan huulipunan.Tai oikeastaan huulipuna oli Herra Savon ehdotus :)
Hänen mielestään väri oli hieno. Minustakin!

En ehkä tule käyttämään tätä "joka päivä"samaan tyyliin kuin jotain hempeää vaaleanpunaista huulikiiltoa mutta johonkin päheään lookkiin tämä hieno metallinen kylmä vihreä varmasti sopii! Mitä mieltä?Sitten pitkään seilasin Stckmannin selektiivisen kosmetiikan puolella yrittäen keksiä, haluaisinko jotakin mihin voisin käyttää mun -20% kauneusviikon kupongin. Tajusin että mulla on jo kaikkea. Diorin viisikoistakaan en innostunut :( Niistä kaunein eli Trafalgar minulla jo on! Muut ampuu vähän ohi... Viisikkojen suhteen nyt kai pitää odottaa kevätlookkia, ehkä silloin tulee jotain mielenkiintoista.

Sitten muistin että Clarinsin kolmipiikkinen eyelinerhan se piti hankkia! Se syksyn uusi ruskea versio joka saattaa olla limited edition tai sitten ei ole (myyjätkään eivät tiedä). Itäkeskuksen Stockmannilla se oli loppu. Onneksi keskustasta löytyi!
Olen ehtinyt kokeilla vasta kerran mutta toivon jo kovasti että jää perusvalikoimaan. Toimii!Lisää shoppiluja tehtiin Itäkeskuksen "venäläisessä" kaupassa, Kalinkassa. Ostin halvaa ja mun suosikkiteetä, mustaa kirsikanmakuista. Täydellistä hunajan kanssa!

Herra Savo haki samasta herkkupuodista kymmenen putkiloa omaa herkkuaan, sinappia. Kymmenen tuubia sinappia! Mutta se on kuulemma todella tulista (= hyvää). Herra Savo melkein itkee kun syö sitä mutta juuri se on kuulemma parasta :D


En pidä sinapista enkä voi siis ymmärtää :)

Mutta tykkään lukea Allurea. Siis sitä kauneusaiheista lehteä. Ja Allurea ei saa Kuopiosta, olen etsinyt kaikista kaupoista ja kävin keskustan alueen ärrät läpi... Niinpä ostin molemmat Alluret (perus jenkkiversion ja venäjänkielisen) kun kerran oli mahdollisuus!

Harkitsen vakavasti että pyytäisin ystävääni lähettämään mulle Allurea, molemmat Alluret, joka kuukausi. Hömppää, joo, mutta laadukasta kauneushömppää. Olen koukussa :(

Ja puolivahingossa löysin kaulakorun niihin syntymäpäiväjuhliin! (Kiitos Amelia!)Kaikki lähti oikeastaan siitä että ihastuin Mavalan lakkaan sävyssä 354 Metallic Blue. Käytin sitä varmaan viikon putkeen (ennätys!), ainakin pari manikyyriä peräkkäin samalla lakalla enkä kyllästynyt. Halusin käyttää sitä myös viikonlopun juhlissa.

Sitä ja Mavalan vihreää glitterilakkaa 142 Magic Confetti.

Sitten muistin että mulla on pieni silkkinen jakku joka on lähes täsmälleen samanvärinen kuin tämä Mavalan sininen lakka!

Ensin ajattelin että näyttävä jakku ei ehkä kaipaa koruja mutta sitten näin tämän kimallehässäkän ja muutin mieltäni. Kaikki tai ei mitään :D

Raportti illan meikkilookista tulee myöhemmin!

Tällä hetkellä on ihanaa olla taas kotona. Olen niin iloinen että valitsin Kuopion :) Helsingissä oli hyvä käydä mutta jotenkin tosi hyvä myös lähteä sieltä pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!