23.11.2014

Sininen ja punainen


Hassua että vaikka tykkään tosi paljon punaisista huulipunista, käytän niitä loppujen lopuksi harvoin. Varmaan johtuu siitä että ekana aina meikkaan silmät ja kun silmämeikissä harvoin tulee pysyttyä ihan minimissä, tuntuu yliampuvalta maalata vielä suukin punaiseksi... Eli punainen huulipuna on mulle usein sellainen hätätapausvalinta, kun ei yksinkertaisesti edes ehdi meikata silmiä perusteellisesti ja pakko syöksyä ovesta ulos ASAP. Ja onhan punainen huulipuna olemattoman silmämeikin kanssa hyvin turvalinen ratkaisu, kukaan ei voi syyttää turhasta pakkeloitumisesta tai tyylittömyydestä :D


Mutta nyt tein meikin jossa on hiukan väriä silmissä + ne punaiset huulet.Huulipunana kaunis ja heleä pinkinpunainen, kiiltävä Dior Addict Extreme 756 Fireworks. Se ei ole kovin pysyvä huulilla mutta miellyttävän tuntuinen ja kosteuttava.Luomiväritkin Dioria, liikkuvalla luomella ja sisäkulmassa Trafalgar-paletin kullanhohtoista valkoista ja varjostuksena luumuruskeaa.

Se kullanhohtoinen valkoinen on aika läpikuultava ja karisee enemmän kuin paletin mattaisemmat sävyt.

Luumuruskeaa olen käyttänyt hyvin monessa meikissä, sillä tulee keveitä kauniita hämyisiä varjostuksia. Sellainen helppo sävy.Väriä meikkiin antaa MUSin Blue Pigment-kynä, se sama pituussuunnassa kaksipuolinen kirkkaansininen & laivastonsininen duokynä jota en osaa edelleenkään käyttää muuten kuin sekoittamalla molempia sävyjä yhteen. Eli kun rajaan silmät, pyöräytän ensin toisella, sitten toisella kynän puolikkaalla, näin viivan sävy on jotakuinkin tasainen sekoitus molempia sävyjä.

Yläluomella rajauksena Clarinsin 3 Dot Liner. Ei, en edelleenkään saa tällä ihan tasaisesti levittyvää mutta silti käytän joskus, sillä tulee niin kevyt ja pehmeä korostus silmiin.Poskipunana kaksi sävyä: Viva la Divan matta oranssikoralli Aloha antaa väriä ja Lily Lolon beige hohtava Tickled Pink pehmentää ja toimii ikään kuin korostusvärinä.

Puuterina Mineral Veil.


Mihin yhdistätte punaiset huulet arkimeikissä?


2 kommenttia:

  1. Punaiset huulet ja harmaa silmämeikki :D. Multa puuttuu täysin ideat kokeilla mitään muuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! En muista että olisin kokeillut harmaata silmämeikkiä punaisiin huuliin. Pitääpä testata!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!