1.11.2014

Uudessa kodissa


Me ollaan muutettu! Voi onnea!

Kaaos keittiössä. Oikeastaan joka paikassa.

Kohta otan meikkipöytäni taas käyttöön, ihanaa!
Eilen kaverit kilpaa postaisivat Facebookissa Halloween-maskejaan ja kuvia bileistä. Meidän Halloween-lookit järjestyi sillä kun herättiin perjantaina jo 7.30 viemään muuttoa loppuun ja siivoamaan vanhaa asuntoa. Kaksi rättiväsynyttä zombieta...

Tiedän että 7.30 on monen mielestä ihan ok aika herätä. Olen joskus itsekin herännyt töihin aikaisin, viideltä, neljältä... Mutta olemme Herra Savon kanssa molemmat yökukkujia joten normaali rytmi meillä on että nukkumaan siinä 2 - 3 aikaan ja herätys n. ysiltä (jos on tosi reipas), useimmiten 10 - 11 aikaan. Koko perjantain olin siis ihan sekaisin väsymyksestä ja unien vähyydestä! Mutta nyt olemme pysyvästi uudessa kodissa. Olen niin iloinen!

Ensimmäinen asia minkä tein kun kaikki oli kannettu sisään oli manikyyri :D (Vaikeaa selittää miten paljon mua risoo se jos omat kynnet on huonosti!) Istuin tunniksi alas, katselin ikkunasta rauhallista järvimaisemaa, meditoin sillä ainoalla tavalla millä osaan - viilaamalla ja lakkaamalla remontissa ja muutossa rispaantuneita kynsiäni. En lue mantroja, en joogaa enkä ole "ommm" kerran päivässä nurkassa maton päällä risti-istunnassa. Mä meikkaan ja lakkaan ja toistaiseksi tuntuu toimivan :D Lakkauksen jälkeen oli heti paljon parempi olo. Rauhan saareke kaaoksen keskellä :)


Koti on nyt toistaiseksi kuin mikäkin tetris-labyrintti. Suurin huone ei ole vielä valmis ja on pois käytöstä joten tavarat ovat missä sattuu. Meikkipöytäni on vielä muuttomuoveissa. Tänään kuitenkin yritin leikkiä jo normaalia elämää ja pitkästä aikaa meikkasin huolellisesti, nautinnollisesti, "pitkän kaavan mukaan" ja hiukan voimakkaammin Halloweenin kunniaksi. Tosin Herra Savo on pakannut kamerani jonnekin eikä muista missä se on. Joten meikistä ei ole puhelimella otettuja kuvia kummempaa todistusaineistoa. Byäääh!


Huulipunana Rouge Allure Velvet La Sensuelle

Yritän ens viikolla palata normaaliin epänormaaliin rytmini ja elämään. Ja löytää sen kameran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!