16.11.2014

Violetin vaarat


Tänään nopea - olin myöhässä - päivämeikki joka ei mennyt ihan nappiin. Nimittäin ajattelin jo eilen illalla että violetinvärinen meikki ois kiva ja sitten kiireessä noudatin sokeasti alkuperäistä suunnitelmaa.
Enkä pysähtynyt ottamaan huomioon sitä että violetti on oikukas väri!

Sellainen joka ei tykkää jos olet nukkunut huonosti ja ilkeästi tuo esille tummat silmänaluset.

Sellainen joka korostaa sun nenän punoitusta kylmässä ulkoilmassa.

Sellainen joka saa tuulesta vettyneet silmäsi näyttämään siltä kuin olisit itkenyt tunnin. Arrgh!Koko luomella pohjasävynä Lily Lolon nudeluomiväriä Stark Naked.

Luomivaossa ja ulkokulmassa violettia Diorin viisikosta Extase Pinks. Tupsuttelin sitä ensin ulkokulmaan, siihen kohtaan missä tummimman kohdan pitäisi olla. Siitä häivyttelin pienen määrän väriä luomivakoon, ulkokulmasta kohti silmän sisäkulmaa.
Rajauksena yläluomella samaa violettia luomiväriä.

Sisäkulmassa Extase Pinksin hohtavaa vaaleaa lilaa.
Alaluomella ruskeaa Diorin paletista Elegante.

Huulipunana Yves Rocherin Grand Rouge 71 Rose Poudré. Se on niin helppo sävy ja sopii lähes kaikkiin tilanteisiin! Kätevä kiireessä.Päivän heiluin tässä meikissä joka on ehkä ok sisällä (lämpimässä missä ei tuule) mutta ei ole paras mahdollinen look kylmään ulkoilmaan. Ja erityisesti haluaisin painottaa että violetti suorastaan vaatii kumppaneikseen  silmää kirkastavaa beigeä sisäkajalia ja tummia silmänalusia kirkastavaa peiteainetta!

Meikki pysyi kuitenkin hyvin koko päivän joten lisäsin illalla vain violetin geelirajauksen (Inglot) yläluomelle.

Sitä lukuun ottamatta päivän setti on yhteiskuvassa.

Kicksin kulmakynä on kiva! Olen käyttänyt sitä vasta pari kertaa mutta sävy (Blonde) on hyvä.


BFB: uudempi pakkausmalli
Lumenen uusi Longwear Blur Foundation, hmm... Sellaisenaan se on mulle ihan too much, liian peittävä, jotenin feikin näköinen ja ääh, en tykkää. Mutta kokeilin sekoittaa sitä suosikkiini Clarinsin Beauty Flash Balmiin niin että Longwear Bluria on ehkä vain yksi neljäsosa. Sekoitus toimii kun sen levittää kostealla Beautyblenderilla - on vain raikkaan ja kuulakkaan näköinen eikä näytä meikkikerrokselta. Beauty Flash Balm on taikaa!

Ryhmäkuvassa on muuten Beauty Flash Balmin vanha pakkaus, huomasin että mulla on avattuna kaksi, vanha ja uusi, käytän nyt ensin tän vanhan pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!