7.12.2014

"Ei ole..." Meikkishoppailua Kicksissä.


Olimme viikolla ajelemassa. Kävin reissulla Kicksissä etsimässä joululahjoja ja käyttämässä pois kertyneet kantiskupongit :)

Napsin matkalta muutaman kuvan. Liikennettä oli vähän, ympärillä oli sumua ja hiljaisella, lumoavalla tavalla kaunista. (Perillä Herra Savo kärsivällisesti surffasi netissä kaksi tuntia sillä aikaa kun piirtelin käsiini tikkurilan värikarttaa kaikilla mahdollisilla meikeillä...)
Jotenkin matkalla ajattelin että hankkisin uuden Diorin viisikon... Ehkä toisen niistä uusista juhlalookin paleteista, ehkä sen missä on harmaita ja oliivinsävyistä kultaa. Noh, ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Kicksin valikoima on aika suppea, mm. Diorin talven juhlakokoelmaa heillä ei ollut ollenkaan. Ja muista paleteista edeleenkään yksikään ei kolahda täysillä... mikä mussa on vikana? :D Tuntuu että jokaisessa paletissa on ehkä yksi mua kiinnostava sävy ja loput sellaisia mitä minulla jo on, tai tarpeeksi lähellä. Pähkäilin pitkään, välillä yksin, välillä erittäin ystävällisen vaalean myyjän avustuksella (kaikki myyjät oli taas oikein mukavia) ja lopulta päädyin palettiin 566 Versailles - sen voimakas, puhdas metallinen kulta ja hopea ovat todella, todella kauniita luomivärejä - ja erittäin sopivia juhliin, vaikkapa pikkujoulukauteen. Sellaisia mulla ei vielä oo!

Vaan eipä Kicksissä ollut koko palettia :( Sama ystävällinen myyjä penkoi kaikki kaapit, kävipä vielä tarkistamassa varastosta mutta joutui toteamaan että myyntikappaletta ei ole. Höh!

Keksin melko pian mitä muuta haluaisin hankkia. Olen jo pitkään halunnut kokeilla Diorin huulia hiukan pullistavaa huulikiiltoa Lip Maximizer. Ostaisin sitten sen, kiitos! Myyjä sukelsi taas kaappeihin... Lip Maximizeriakaan ei ollut! Mitä helvettiä...

Mun löydöt

Bubble alimpana vasemmalla
Saaliini jäi siis lopulta suunniteltua ujommaksi. Nudie Two tulee lahjaksi ihmiselle joka rakastaa nudesävyjä. IsaDoran kauniin tummansininen nestemäinen eyeliner on päässyt jo hommiin ja kuviin tässä meikissä. OPI-lakka ei ole se, mitä alunperin tulin hakemaan mutta kas, kokoelmaan Gwen Stefani Holiday 2014 kuuluva glitterilakka Comet In The Sky (joka oli mun ostoslistalla) oli sekin loppu. Ostamani Chillin' Like A Villain on ihan erilainen mutta aivan hurmaava - ainakin pullossa. Jostain syystä haluaisin sivellä sen päälle valkoista glitteriä...

Ja sitten ostin vielä yhden Viva la Divan huulipunan. Heillä on kyllä päheimmät sävyt! Aikaisemmin hankkimani tummanvihreä 118 Moonwalk on herättänyt ihailua ja kummeksuntaa (siitä raportti tässä postauksessa), tämä uusi, nro 98 Bubble, on ehkä vihreää perinteisempi huulipunaväri mutta silti varsin ärhäkkä. Kirkas kylmä hot pink!

Sellainen reissu. Kicksin henkilökunta saa multa taas huippupisteet ystävällisyydestä ja palvelualttiudesta mutta kun kolmea tuotetta niistä mitä halusin ostaa ei ollut saatavilla niin on se jo aika paljon, imho. Hieman myös ihmetyttää, miksi ne pitää testeriä esillä jos myymälässä ei ole myyntituotetta? Tai ehkä testerin päälle vois edes laittaa tarran "tilapäisesti loppu" yms?

Eiks oo ärsyttävää kun myydään "ei oota"?
4 kommenttia:

 1. Kicksin myyjät ovat poikkeuksetta todella ystävällisiä ja avuliaita. Pyörätuolilla liikkuessani ovat huolehtineet, että mahdun liikkumaan ja myös pakanneet tavaroita selkänojan pussiin.
  Ei oo:ta en varmaankaan itse kestäisi ilman parkuja.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa siltä että Kicks panostaa hyvään asiakaspalveluun :) Viimeksi kun kävin niin heillä oli myymälä täynnä väkeä ja kova kiire päällä, silti myyjät jaksoi olla iloisia ja ystävällisiä. Pieni kassavirhe sinä hötäkässä tapahtui mutta onneksi huomasin sen pian ja tilanne korjattiin samantien pahoitelujen kera. Vielä kun olisi aina kaikki tuotteet saatavilla niin en keksisi mitään valittamisen aihetta!

   Poista
 2. Kickseissä on kyllä useimmiten hämmentävän huonot valikoimat tuotteita, ja erityisesti kokoelmat laahaavat perässä. Syksyllä myydään vielä kevätkokoelmia. Eräs Helsingin keskustan liike kiinnitti erityisesti huomioni leväperäisyydellään. Siellä oli sikin sokin selektiivisiä paletteja eräällä alahyllyllä. Luulin niitä alennuspaleteiksi, mutta olivat ihan normivalikoiman testereitä. Seassa oli myös muuta selekosmetiikkaa ja tuoksuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas oli heillä siellä sotku! Jäiköhän liikkeen siivous kesken yms... Joskus ehkä unohtuu että liikkeen siisteys ja se, että kaikkia tuotteita on saatavilla, on myös osa asiakaspalvelua!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!