13.12.2014

Helppo smoky eye


Tänään aikaa meikkaamiseen oli niukasti joten tein nopean, helpon smoky-meikin harmaan sävyissä. Voiko tylsemmäksi enää mennä :D Noh, itse asiassa lopputulos oli minusta kiva, vaikkei itse meikki monimutkainen olekaan.Koko silmän ympärillä (alaluomella tietenkin kevyemmällä kädellä) Ben Nye mattaluomiväriä Cobblestone ER-35. Se on aika täydellinen mattaharmaa - pigmenttinen, helposti häivyttyvä, ei juuri karise ja sävy juuri sopiva - neutraali kaunis harmaa.

Yläluomen ripsirajassa ja ulkokulmassa Ben Nye mattaluomivärejä Black ER-99. Minusta se ei ole kunnolla "black" mutta hyvin tumma, syvä lähes musta harmaa. Smokymeikissä on (minulle) tärkeää että meikin painopiste pysyy yläluomen ulkokulmassa ja että ripsiraja on tumma.Mattasmoky on klassikko mutta tällä hetkellä pidän enemmän kimalluksesta. Taputtelin valmiin harmaasumutuksen päälle helmiäistä, läpikuultavaa sinivihreää shimmeria.


Tässä vielä kaikki kolme luomivärisävyä:Lisänä mustaa ripsiväriä ja musta kajal. Ja pinkkiä poskipunaa.Mun Ben Nye-mattapaletti ESP-914 Theatrical Eye Shadow Palette (josta molemmat sävyt ovat) on vähän aikojen saatossa nuhjaantunut ja on viettänyt pitkiä aikoja unohduksissa meikkipöydän laatikossa mutta nyt taas kaivoin sen esille. Ihan taas yllätyin miten kiva laatu näissä luomiväreissä on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!