25.12.2014

Joulun väreissä: punaista, vihreää ja hiukan kultaa


Joulu on minusta vahvasti kitch-henkinen juhla. Tonttuhatut, punanenäiset porot, pulleat parrakkaat punaiseen verhoutuneet ukkelit ja kaikki kimallehässäkät. Kirkkaat värit: kirkas punainen, havunvihreä, kulta, hopea, kimallus ja jouluvalot. Kaikki tämä kerralla!

Päätin päivän hengen mukaisesti pukeutua kirkkaanpunaiseen minimekkoon ja meikata sydämeni kyllyydestä kaikilla joulun väreillä kerralla :D Punaista huuliin, vihreää ja kimaltavaa silmiin, molempia kynsiin sekä kultaista highlighteria joka paikkaan!Silmämeikissä käytin kahta sävyä mun uudesta Shiseidon paletista GR 412. Tummin, syvä vihreä, on silmän ulkokulmassa ja varjostuksessa. Vaalein, hohtava aqua, on silmän sisäkulmassa. Olen ihan rakastunut tähän palettiin ja tällä hetkellä en edes halua meikata muilla sävyillä :) saa nähdä, kauanko tämä hullaantuminen kestää!

Rajaukseen käytin MUFE:n palettia Black Tango.

Se on muistaakseni vuoden 2012 syksyn LE-paletti jossa on neljä voidemaista väriä joita voi käyttää luomivärinä tai rajausvärinä. Kolme sävyä ovat mustapohjaisia: mustapohjainen punainen, mustapohjainen sininen ja mustapohjainen vihreä. Neljäs on pehmeä valkoinen korostussävy.

Tässä meikissä käytin paletin syvää, lähes mustaa vihreää rajausvärinä. Levitin voidemaisen värin paletin mukana olevalla kaksipäisellä litteällä keinokuitusiveltimellä.

Liikkuvalla luomella on reilu kerros aquanväristä, kimaltelevilla hileillä höystettyä luomiväriä. Se on vanhasta YSL LE-paletista jota ei enää valmisteta (mun ainoa YSL paletti ja näillä näkymin sellaisena pysyy kun en enää halua ostaa L'Orealin brändejä). Sävy on hyvin lähellä Shiseidon paletin vaaleaa helmiäisaquaa mutta tässä on paljon enemmän potkua, mitä bling-blingiin tulee.

Hileet varisee jonkun verran poskille mutta juuri tässä meikissä se ei oikeastaan haittaa, let it snow!
Häivytin tumman vihreän sävyn luomivaossa hiukan MUSin mattasävyllä Saga. Häivytykset eivät ole kovin huolelliset koska vietimme lähes koko päivän ja illan kynttilöiden valossa :)

Halusin kirkkaan punaiset huulet mutta sellaisen huulimeikin, joka kestäisi kaikkea joulusyömistä. Syömistä oli nimittäin luvassa paljon! Herra Savolle joulun herkut ovat juhlan tärkeintä antia ja hän on taikonut niitä kaikkia mahdollisia jouluruokia, mitä perinteiseen jouluun kuuluu hirveät määrät, omin pikku kätösin. Mun sankarikokki!

Rajasin ja väritin huulet Goshin huulitussilla. Virallinen nimi on Long Lasting Lip Marker ja se pitää paikkansa, tämä tussi kestää! Mun on sävyssä 001 Red.

Levitin päälle IsaDoran pitkäkestoista huuliväriä. Color Shock Glossy Lip Stain antaa hyvin vahvaa, intensiivistä väriä ja näyttävää kiiltoa. Väri pysyy hyvin, ehkä siksi että pigmenttiä on todella, todella paljon. Mun sävy on 48, Chic Coral. Huomasin että vahvanvärinen kiiltävä koostumus siirtyy helposti hampaisiinkin joten painelin huulet kasvopaperiin. Tämä kuvissa oleva rauhallisempi ja mattaisempi pinta on miusta miellyttävämpi. (Huulet tuntuivat silti hieman tahmeilta mutta väri pysyi paikallaan. Kestävää kamaa!)

Poskipäillä ja amorinkaaressa on vaaleaa kimaltavaa kultaa Diorin syksyn LE-paletista Trafalgar.


Kynsillä on kirkkaanpunaista lakkaa ja muutamassa vihreää Mavalan glitterilakkaa 142 Magic Confetti (jonka pohjana kerros mustaa lakkaa). Ei kovin omaperäistä mutta sopii meidän joulukattaukseen: musta seinä ja astiat, vihreitä ja punaisia kynttilöitä ja juomalaseja.

Kirkas punainen, viileä vihreä ja musta ovat tällä hetkellä sekä mun että Herra Savon lempivärejä. Ne näkyy vahvasti myös uuden kotimme värivalinnoissa: makuuhuone on punainen, keittiö mustapainotteinen ja olohuoneesta on tulossa ennen vuoden vaihtumista teal.


Kinkku on tullut uunista joten mun pitää siirtyä takaisin pöydän ääreen :)

Hyvää joulua ja joululomia kaikille!

Näillä meikkasin jouluaattona

2 kommenttia:

 1. Mun Black Tango paletti meni ihan pilalle. Jouduin heittämään sen pois sillä värinapit olivat rusinoitakin kuivempia, vaikka suljin napit aina huolellisesti. Harmi, sillä en "ehtinyt" meikata paletilla kuin muutamia kertoja. Olisin ehkä voinut käyttää kyseistä palettia notkistamalla sen sävyjä erikseen aina Duraline-nesteellä, mutta en nähnyt järkeä tallettaa palettia vain sen vuoksi: Hyviä rajausvärejä kyseisissä sävyissä kun oli jo muutenkin.

  Tämä silmämeikki on erityisen herkullinen, siinä kun yhdistyy omat suosikkini vihreä ja turkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, onpa harmi että paletti meni niin nopeasti pilalle!
   Mun paletissa valkoinen nappi on muita kuivempi, vaikka sitä on käytetty muita sävyjä paljon vähemmän! Oikeastaan kaikkia sävyjä olen käyttänyt aika vähän, jotenkin unohdin tämän paletin kokonaan. Duraline tosiaankin auttaa koostumuksen notkistamiseen, itse pidän sellaisesta aika nestemäisestä, ohuesta rajausväristä.

   Turkoosilla ja tummanvihreällä täällä on menty parina päivänä putkeen! Pitää ehkä pikkuhiljaa keksiä jotain muita vaihtoehtoja vaihteeksi :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!