14.12.2014

Kirkas violetti


Tänään kaivoin meikkipöydän laatikosta paletin jota en ole käyttänyt pitkään aikaan. Itse paletti on muutaman vuoden takainen limited edition eikä sitä enää ole saatavilla joten ei siitä sen kummempaa, mutta siinä on hyvin kaunis, vaikkakin oikukas, syvä violetti luomiväri. Siitä se päivän meikin teema sitten lähti.Kirkasta violettia on koko liikkuvalla luomella, painopiste yläluomen ulkokulmassa. Levitin luomivärin hieman kostealla siveltimellä, näin väristä tulee intensiivisempi.

Liikkuvan luomen sisäpuolikkaalla ja keskellä Ben Nyen luomiväriä Lumière Grande Colour LU-17 Cosmic Violet. Minusta se on enemmänkin fuksiapinkki hohtava luomiväri joka taittaa siniseen.

Varjostuksena silmän sisäkulmasta puoleenväliin pehmeää mattaa persikkaoranssia. Ulkokulmassa mattaa taupea.

Silmän sisäkulmassa hiukan hyvin vaaleaa kultaa kirkastamassa.
Musta puuterimainen rajausväri ja musta vedenkestävä ripsiväri.
Alaluomen vesirajassa beige kajal.

Poskipunana taas hohtava beige Lily Lolo Ticled Pink. Kun luomilla on niin voimakas, kirkas väri, mun tekee mieli pitää kaiken muun meikin neutraalin värisenä.

Tässä vielä silmämeikissä käytetyt sävyt:
Pohjana hiukan mineraaliirtopuuteria. Iho on nyt hyvässä kunnossa (Philosophyn yövoide Help Me on jos ei paras niin erittäin hyvä!) niin en ole taas käyttänyt meikkivoiteita tai muita "kunnon pohjameikkejä".

Amorinkaaressa hiukan samaa vaaleaa kultaluomiväriä, mitä silmän sisäkulmassa (se puuttuu luomivärien ryhmäpotretista).

Huulipunana viileä nude MUS Mauve Berry.


Mun makuun juuri tämä violetti meikki ei ole paras mahdollinen, kirkas väri on tässä liian suoraviivainen minulle päivämeikkiin. Toisaalta kun violetti on luomella selkeänä väriläiskänä ja vielä mustalla rajausviivalla ja vaalealla sisäkajalilla terästettynä, se ei näytä iholla epämääräiseltä mustelmalta. Hmm... Pitäis testailla erilaisia tapoja käyttää ja yhdistellä violettiä, kun itse väri on minusta kiva. Lisäksi se tekee mun harmaista silmistä kirkkaamman väriset.

Käytättekö violettia silmämeikissä? Mihin sen yhdistätte?

4 kommenttia:

 1. Violetti on ollut helppo valinta silloin kun on käynyt viihteellä. Sisäkulmasta alkaen hohtavaa valkoista, sitten keskelle lilaa ja ulkonurkkaan sekä varjostuksena mustaa tai tumman harmaata. Ja paaaaljon glitteriä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti sopii hyvin iltameikkiin, se on niitä värejä jotka eivät menetä tehoaan keinotekoisessa valaistuksessa. Bilemeikkiin siis oikein sopiva!

   Poista
  2. Pystyisitkö avaamaan jossain postauksessa varjostusta? Persikka yhdistettynä lilaan hämmentää vaikkakin lopputulos on ihana

   Poista
  3. Hmm, haluaisin yrittää kirjoittaa varjostuksista ja häivytyksistä. Pitää vain jotenkin saada se mitä mulla on sanottavana suht. ymmärrettäväksi tekstiksi :D

   Tykkään käyttää voimakkaan värin häivytyksessa pehmeämpää väriä joka on lähellä ihonsävyä, persikkaa, beigeä, vaaleanruskeaa. Näin on minusta helpompaa saada joku sininen, vihreä tai violetti häivyttymään saumattomasti.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!