17.12.2014

Mattaa, mattaa! Tai sittenkin ei. Meikki paletilla Sleek i-Divine Ultra Matts V2


Sanon heti kärkeen että Sleekin mattasävyjen paletti Ultra Matts V2 on hintansa nähden erittäin hyvä kokoelma pigmenttisiä mattaisia luomivärejä murretuissa sävyissä.

Kiinalaisvalmisteisessa paletissa on enimmäkseen tummia, syviä sävyjä, mukana pari beigeä ja valkoinen. Kovin raikkaaksi tai pirteäksi en sävyvalikoimaa kuvailisi. Mutta sävyt ovat kauniita varjostussävyjä ja toimivat pigmenttisyytensä vuoksi hyvin myös rajausväreinä.
Käytän tämän paletin sävyjä usein mutta en juuri koskaan yksinään. En pidä täysin mattaisesta silmämeikistä joten Ultra Matts V2 yhdistyy mun meikeissä satiinisempiin tai helmiäisiin luomiväreihin. Tässä meikissä käytin ensin pelkästään Ultra Matts V2-sävyjä. Myöhemmin lisäsin kuitenkin kiiltoa eri paletista ja minusta koko meikki heräsi eloon juuri matan ja kiiltävän yhdistelmällä. Kuvasin molemmat vaihtoehdot, kuvien perusteella selvästi näkee miten meikki muuttuu.

Tässä itse (käytössä nuhjaantunut ja vähän hajonnutkin - kansi irti) palettini Ultra Mattes V2. Merkkasin ruksilla tässä meikissä käytetyt sävyt.


Sleek antaa kaikille paletin sävyille nimet. Tämän päivämeikin sankareita ovat punertava Maple, ihonsävyinen,keltabeige Flesh, mustikkatahran värinen Villan ja puhdas valkoinen Pillow Talk.


Maple ja beige Flesh koko yläluomella, liikkuvan luomen sisemmällä puolella enimmäkseen Flesh ja ulkokulmassa enemmän Maplea.

Valkoinen Pillow Talk simän sisäkulmassa.

Villan rajausvärinä. Yläluomella sekoitettuna Inglotin Duraline-nesteeseen joten siitä tuli tumma ja peittävä, kuin nestemäinen eyeliner. Alaluomella sama sävy kuivana rajausvärinä.


Pidän näistä mattaluomiväreistä, niillä saa helposti kauniita, utuisia häivytyksiä. Silti kokonaisuus oli minusta liian matta, jotenkin kuivan ja elottoman näköinen iholla.

Lisäsin liikkuvalle luomelle mun suosikkikultaa, persikkaista kultahohtoista läpikuultavaa luomiväriä Diorin paletista Pink May. Se antaa vain hiukan sävyä ja kaunista pehmeää kiiltoa.
Jotenkin tämä kevyt kiilto luomilla "herätti" koko nassun! Se on joskus pienestä kiinni :)

Poskipunana valoa heijastava Chanel Ultra Rose antamassa lisää raikkautta.
Huulipunana ihana Chanel Rouge Allure Velvet, viininpunainen La Sensuelle.

Kokeilin sen pariksi IsaDoran rajauskynää Perfect Lipliner sävyssä 42 Plum ja ehkä innostuin vähän liikaa :D

Kunnollisia mattasävyjä ei ole aina helppo löytää. Sleekin paletin parhaita puolia ovat edullinen hinta ja pigmenttiset, hyvin levittyvät luomivärit. Osa sävyistä on hyvin kauniita, mm. sininen, vihreät ja violetti. Yksi paletti taipuu hyvin monenlaiseksi, siinä on lämpimiä ja viileitä sävyjä valkoisesta syviin sävyihin.

Ainut miinus minulta tulee pakkauksesta. Mun paletti tippui lattialle ja vaikka luomivärit säilyivät vahingoittumattomina (mikä on sinänsä mahtavaa ja jopa pieni ihme!) itse paletti hajos, sen kansi irtosi.

Onko teillä tämä paletti? Mitä muita Sleekin paletteja voitte suositella ja mikä niistä on paras?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!