17.12.2014

Meikki paletilla Sleek i-Divine Ultra Matts V2. Osa 2, harmaata ja sinistä.


Edellisessä postauksessa (tässä) puhuin Sleekin mattaluomivärien paletista Ultra Matts V2 ja esittelin sillä tehtyä meikkiä beigen ja ruskehtavan punertavissa sävyissä. Taisin myös sanoa että tällä paletilla saa monenlaisia erilaisia meikkejä :)

Tässä postauksessa taas yksi silmämeikki tällä paletilla. Tällä kertaa käytin paletin upeaa sinistä luomiväriä Ink, pehmeää harmaata Thunder, neutraalia keskiruskeaa Paper Bag ja puhdasta valkoista Pillow Talk.


Paletissa käytetyt sävyt merkkasin ruksilla:


Meikistä tuli viileäsävyinen. Ja hyvin erilainen kuin eilinen viritys.

Thunder on viileä harmaa joka taittuu hiukan siniseen. Sitä on koko liikkuvalla luomella, silmän ulkokulmassa ja alaluomella pehmeänä luomivärirajauksena. Nostin sen luomivaon yli ja häivytin käyttäen häivytysvärinä ruskeaa sävyä paper Bag.

Silmän ulkokulmassa sininen Ink. Samaa luomivärillä tein myös yläluomen rajauksen.

Silmän sisäkulmassa on valkoinen Pillow Talk. samaa valkoista myös liikkuvan luomen keskellä kerrostettuna harmaan päälle.Alaluomen sisärajauksena beige kajal, kuten lähes aina.

Musta vedenkestävä ripsiväri.

Kulmakarvameikkinä Lumenen sävytetty kulmavaha. Ja muutamia aukkokohtia täytin Kicksin kulmakynällä, mulla on siitä vaalein "blondisävy".


Silmämeikistä tuli sen verran intensiivinen ja viileä että halusin pitää kaiken muun simppelinä ja pehmeänä.

Vähän lämpöä kasvoille tuli Lily Lolon beigellä hohtavalla poskipunalla Tickled Pink. Uskomatonta miten tästä pliisusta sävystä tuli lyhyessä ajassa henkilökohtainen meikkisuosikkini. Se saa ihon näyttämään sellaiselta hehkuvalta. Eikä riitele muun meikin kanssa.
Tästä meikistä tuli mun mielestä kiva ja onnistunut. Mutta kuten olen jo sanonut, en pidä täysin mattaisista silmämeikeistä, minusta kasvot näyttävät raikkaammilta, jos luomilla on edes hiukan hohtoa.


Lisäsin liikkuvalle luomelle kerroksen taupe-sävyistä kiiltoluomiväriä (swatch-kuvassa yläpuolella reunimmainen sävy oikealta). Se on hyvin läpikuultava joten iholle jää vain hiukan sävyä.Itse tykkään tästä kiiltävämmästä versiosta enemmän :)


Huulipunana yksi mun suosikki, arkipunana todella mukava, helppokäyttöinen, goes-with-everything Clarins Joli Rouge sävyssä 707 Petal Pink.

Kiiltopunan sävy sopii hyvin mielikuvaan kukan terälehtien herkästä väristä. Kaunis, läpikuultava luonnollinen roosa.
Näillä meikkasin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!