30.12.2014

Päivän meikki ja vähän aleostoksia


Pyörähdin katsastamassa alet hyvässä seurassa, saalis tosin jäi meikkiosastoilla aika vaatimattomaksi. Noh, kenkäosastoilla pääsin paremmin vauhtiin :) Nämä kiikutin kaupasta kotiin:


Clarinsin irtopuuteri on alessa, ilmeisesti tilalle tulee joku uusi, hienompi ja parempi ja kalliimpi ja pienemmässä pakkauksessa, niinhän yleensä käy. Mutta tästä versiosta, Mineral Loose Powder, olen lukenut paljon positiivisia arvosteluja joten ostin sen kun edullisesti nyt sain. Mulla oli aikaisemmin Clarinsin irtopuuterin edellinen versio joka oli oikein hyvä, saa nähdä millainen tämä on. Tarjolla kolme sävyä, mun on vaalein 01.


Lumenen huulikiillot ovat sieviä kuin karamellit, ja lähes yhtä edullisia, 4,90€/kpl. Kuvassa näyttävät samanlaisilta mutta 21 on viileämpi punainen, 22 oranssinpunainen. Koostumus ei ole tahmea ja värit niin läpikuultavia että näitä on helppo käyttää missä vaan, vaikka ilman peiliä.
Katsokaa itse, tässä sävy 21:Kirkkaanvärinen pakkauksessa mutta huulilla vain häivähdys väriä.

Käytin sitä kevyehkön, vihreäsävyisen silmämeikin kanssa.Silmämeikkipuolella leikin edelleen joululahjallani, Shiseidon paletilla.Tässä meikissä vaaleinta sävyä on koko liikkuvalla luomella, tumminta kevyesti ulkokulmassa ja pehmeänä rajauksena alaluomella.
Luomivaossa harmaataupea Diorin vanhasta paletista Mystic Jade.
Kulmaluulla ja sisäkulmassa Shiseidon valkoista korostusväriä.
Rajauksena MUFEn Black Tango, sen vihreä nappi.


Ja mulla on uusi vihreä pipo! :)

Teittekö hyviä alelöytöjä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!