4.12.2014

Pikkujoulumeikki 2. Kolme kultaa.


Kulta on "muotia" joka vuosi tähän aikaan. Lähes kaikki kosmetiikkafirmat tunkee surutta kullanhohtoisia luomivärejä ja kynsilakkoja talven juhlakokoelmiinsa vuodesta toiseen. Ehkä niille kaikille on ostajia...

Olen usein sanonut että kulta, ainakin sellainen full-on, laimentamaton keltakulta, ei ole mun ykkössuosikkimeikkisävy mutta siitä huolimatta kokeilen sitä aina välillä. Tähän meikkiin yhdistin kolme eri kullan sävyä.Vaaleinta kultaa silmän sisäkulmassa, keskimmäistä sävyä liikkuvan luomen keskellä ja voimakasta oranssikultaa liikkuvan luomen sisä- ja ulkokulmassa.

Silmän ulkokulmassa ja luomivaossa luumuun taittuvaa ruskeaa Diorin paletista Trafalgar. Sen häivytyksessä hiukan mattaa persikanväristä luomiväriä.

Rajaus mustalla puuterimaisella rajausvärillä.Poskipunana pinkki Chanel. Tykkään yhdistää lämpimänsävyiseen silmämeikkiin viileitä huuli- ja poskipunasävyjä, kokonaisuus pysyy näin raikkaampana.

Huulipunan suhteen en yhtäkkiä ollutkaan varma. Kirkas punainen on toki (pikku)jouluinen väri. Ja muutenkin sellainen klassinen, juhlava valinta.


Mutta jotenkin kokonaisuus ei toiminut... Liian jouluinen, ei niin mun näköinen. Vaihdoin punaisen syvään pinkkiin. Ja jotenkin kaikki loksahti paikoilleen! Mun pikkujoululook on kultaiset luomet  + pinkit posket + fuksianpinkki huulipuna. Huulipunan koostumus tässä tapauksessa tyylikäs (ja glöginjuonnit kestävä) satiinimatta Rouge Allure Velvet.
4 kommenttia:

 1. Todella kaunis meikki. Kultaisella ei voi mennä vikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! Ehkä mun epävarmuus kullan suhteen on haihtumassa :D Tänään seisoin tunnin Diorin ständin edessä ja melkein ostin kaikista kimaltavimman kullanhohtoisen paletin! (Mutta heilläpä ei siitä ollut myyntikappaletta joten jäin ilman ja taas mietin että pitäiskö vaiko eikö...)

   Poista
  2. Versailles on tosi kiva, jos sitä katselit. On omalla ehkä-joskus-listallakin :)

   Poista
  3. Joo, Versailles. Jota ei sitten ollutkaan. Mietin että siinä ois tarpeeksi blingiä mihin vaan kun on niin vahva hopea ja kulta samassa paletissa, ne metalliset luomivärit on kuin foliota! Mutta nyt en enää tiedä...

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!