6.12.2014

Pikkujoulumeikki 3. Sininen bling-bling.


Itsenäisyyspäivän värimaailmaan sointuen tänään on vuorossa sinisävyinen meikki ripauksella hopeaa. Lisäksi tuunasin meikkiä myöhemmin annoksella moniväriglitteriä!

Sininen on väri jota arastelen käyttää päivämeikissä. Iltavalaistuksessa se taas on minusta aivan ihana väri! Sininen on pehmeämpi kuin usein käytetty musta ja sopii hyvin vaaleaihoiselle ja -hiuksiselle. Kuitenkin sinisessä on tarpeeksi potkua, varsinkin jos valitsee syvän, samettisen sinisen sävyn.Tässä meikissä käytin tummaa, syvää mattasinistä luomiväriä Sleekin mattasävyjen paletista Ultra Matte Dark V2. Meikeissäni usein yhdistyvät kalliit, halvat ja keskihintaiset tuotteet, tässäkin meikissä Sleekin luomivärin tukena Diorin luomivärejä paletista Extase Pinks.

Diorin paletin hopeanhohtoista harmaata sävyä on koko liikkuvalla luomella. Sleekin tummansinistä mattaa silmän ulkokulmassa ja luomivaossa häivytettynä silmän ulkokulmasta sisäänpäin. Samaa sinistä luomiväriä alaluomella pehmeänä rajauksena.Lisäsin varjostusväriksi vielä hiukan viileää mattabeigeä luomen sisemmästä kulmasta ulospäin häivyttäen. Luomivärinä MUS Saga.
Silmän sisäkulmassa jäistä vaaleanpunaista paletista Extase Pinks.

Yläluomen rajauksena IsaDoran nestemäinen rajausväri Colorful Eyeliner sävyssä 14 Navy Blue.

Mietin hetken ja lisäsin sisärajauksen, MUS Blue Pigment, kaksipuolinen/kaksivärinen rajauskynä on tarpeeksi pehmeä sisärajauksiin mutta kuluu mulla silmien ulkokulmista nopeasti pois.


Huulimeikin kanssa ei ollut aikaa eikä halua kikkailla joten päädyin mun "helppoon", Clarinsin sävytettyyn kiiltohuulirasvaan Instant Light sävyssä 05. Näyttävät silmät ja nudet huulet.

Tässä meikissä kävin ulkona syömässä. Sitten tuntien päästä, kun palasin kotiin, intouduin testimielessä tuunaamaan meikkiä lisää. Haluaisin opetella käyttämään omissa meikeissäni enemmän erilaisia tekstuureja, ettei aina sitä samaa "hillittyä puuterimaista". Mulla on jemmassa mm. paljon erilaisia glittereitä joita en koskaan käytä... Nyt sitten levitin moniväriglitteriä meikin päälle:Fiksasin myös sisärajausta skarpimmaksi.

Käytin geelimäistä glitteriä (Viva la Diva Disco Glittereyeliner) koska pelkäsin että irtoglitteri pölisee ja sitä on sitten joka paikassa.


Geelimäisen ongelma taas on että se kuivuu hitaasti iholle :( Eli sitä on helpompi laittaa jollekin toiselle joka pysyy rentona silmät kiinni siihen asti kun glitteri kuivuu luomille. Mutta sitten kun geeli on kuivunut, hilehippuset pysyvät kiltisti paikoillaan.Glitteri on jännä juttu! Siinä on kyllä helppo konsti muuttaa meikki tavallisesta ja arkisesta todella näyttäväksi bilemeikiksi. (Vaikka pikkujouluihin, jos pitää lähteä juhlimaan suoraan töistä.)

Mä pelkäsin aluksi että glitteri näyttäisi liian överiltä mutta lopulta tykkäsin tästä lookista tosi paljon :) Sellainen kiva keijukaispölyefekti luomilla tekee meikistä juhlavan ja näyttää kauniilta myös valokuvissa.

Mitä mieltä glitteristä? Kumpi versio meikistä on teidän mielestä parempi?
5 kommenttia:

 1. Oih, tosi nätti meikki! Tykkään hirveästi tällä hetkellä sinisistä sumusilmistä. Tykkäsin glitterversiostakin, tosi discomainen meikki ;) Mulla on myös tuota Viva La Divan glitterlineria ja se kuivuu kyllä tooooooodella hitaasti. Senkin jälkeen tuntuu pitkään, että se on vähän tahmea ja sellainen kumimainen. Oon tykännyt huomattavasti enemmän Urban Decayn glitterlinereista, ne kuivuu nopeaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Totta, Viva la Divan glitterilinerin kuivuminen kestää ikuisuuden! En leiki sillä enää, on niitä helpompiakin tapoja saada kimallusta.
   Kiitos myös vinkistä! Valitettavasti UD on L'Orealin brändi ja näin ollen en sitä osta... Silti todella ystävällistä että suosittelit! :) Ajattelin testata MUSin ja MUFEn glittereitä seuraavaksi.

   Poista
  2. Ok, ymmärrän kantasi :) MUSin glitterlinereita on kyllä kovasti kehuttu, ne kiinnostaisivat itseänikin ja niissä on tosi upeita sävyjä :)

   Poista
 2. Todella kaunis kummallakin tavalla. Mulle sininen oli pitkään vähän vaikea luomiväri, nyt en voisi kuvitella elämää ilman. Irtopigmenttien suhteenkin olen avannut matopurkin, sillä ostin pari viikkoa sitten ensimmäiseni. Kokoan rohkeutta aloittaa testaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sinä oot inspiroinut minuakin kokeilemaan rohkeammin sinistä ;)
   Odotan innolla raporttia kuvien kera sun kokemuksista irtopigmenttien kanssa!
   Mulla on muutamie erilaisia irtoglittereitä jotka sopisivat hyvin juhlameikki/pikkujoulumeikkiteemaan, ehkä joku päivä vielä teen niillä jotakin. Mut jotenkin pelottaa että just väärällä hetkellä aivastaisin yms ja kaikki kimallepöly lentää joka suuntaan :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!