13.12.2014

Pikkujoulut kauneusteemalla ja itse meikkaajan meikki


Lasit odottaa kuplivaa ja Excellente vieraita!
Olipa kiva päivä! Kuopion keskustassa sijaitsevassa kauneuspisteessä nimeltä Studio Excellente oli pikkujoulut joihin kaikki halukkaat oli tervetulleita. Excellenten Heidi on ripsi- ja kynsitaituri ja emännöi juhlia sekä teki halukkaille pikakynsihoitoja, kampaaja Tiina loihti ihania juhlakampauksia upeista nutturoista räväkkään letitettyyn keesiin ja minä tein halukkaille pikameikkauksia.

Kuvaaja Marko valmistautuu


Tarjolla oli pientä purtavaa ja kuplivaa. Mukana oli myös ihonhoitotuotteiden asiantuntija tarjoamassa käsien ihon pikavirkistystä sekä ammattikuvaaja valmiina nappaamaan kaunistuneesta vieraasta edustavan foton. Kaikilla oli hyvä fiilis!

Ehdin napata pari kännykkäkuvaa ennen pikkujouluilijoiden saapumista ja vain yhden meikkikuvan, mun päivan viimeisimmästä meikistä. Asiakas oli jo ehtinyt istua kampaajan tuolissa ja sai upeaan vaaleaan tukkaansa kauniin klassisen nutturan.

Sain vapaat kädet meikin suhteen. Tällä naisella on mielestäni hyvin ajattomalla tavalla kauniit kasvot, korkeat poskipäät ja elegantit piirteet. Meikiksi tuli voimakas eyeliner-rajaus, hopeanvälkettä liikkuvalle luomelle ja raikkan värinen huulipuna (mukavaa vaihtelua mulle kun suurin osa päivän asiakkaista toivoi smoky-silmämeikkiä!). Ilahtunut asiakas lähti vaihtamaan vaatteita ja viettämään pikkujouluja ja mulle jäi tosi hyvä mieli :)

Mun oma meikki oli kans rakennettu eyeliner-rajauksen ympärille. Tykkään kovasti mun uudesta IsaDoran nestemäisestä sinisestä rajausväristä!Ulkokulmassa ja luomivaossa mattaa harmaata Ben Nyen napista Cobblestone ER-35, liikkuvalla luomella vaaleaa läpikuultavaa kimallusta, nyt en enää muista, mitä luomiväriä siihen laitoin (Extase Pinks?).

Silmien ulkokulmiin lisäsin irtoripsia. En halunnut liimata ripsirajaan koko ripsinauhaa joten pätkäisin nämä Eyelure N° 116 keskeltä puoliksi ja liimasin sisemmäiset puolikkaat (ne ovat lyhyemmät ja luonnollisemmat) silmien ulkokulmiin.Valitsin nudesävyiset huulet koska puhun paljon asiakkaiden kanssa eikä mulla ole aikaa tarkkaila huulipunaani. Vasta myöhemmin, kun työhommat oli hoidettu, vaihdoin tähän huulipunaan:

Viva la Divan shokkipinkki on minusta juuri tällä hetkellä ihanin sävy!

Millaisen pikkujoulumeikin sinä haluaisit jos saisit valita?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!