20.12.2014

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio GR 412



Pieni kosmetiikka-aiheinen toiveeni on toteutunut ja joulutontulta äidiltä sain joululahjaksi Shiseidon luomiväritrion! Mun eka Shiseidon trio! Pus, mama!

Olen kuullut ja lukenut Shiseidon luomivärien laadusta paljon hyvää - oikeastaan pelkästään hyvää. Mm. äidilläni on paletti roosan ja taupen sävyissä jota hän rakastaa. Itse halusin jonkun hurjan paletin jossa olisi vahvoja, näyttäviä sävyjä. Lopulta päädyimme palettiin GR 412 (GR on Shiseidon koodikielellä green, vihreä).


Pakkaus on tyypillistä Shiseidoa. Kaunis punainen pahvirasia jossa kiiltävä litteä musta muovirasia. Kannen kokoinen peili ja kaksi pientä työkalua, kaksipäinen vaahtomuoviaplikaattori (en ole kokeillut) ja aitokarvasivellin (vähän turhan karkeaa karvaa mun makuun, pistelee iholla mutta hätätapauksessa menettelee).


Luminizing Satin Eye Color Trio on pitkä mutta ah, niin rehellinen nimi. Nämä luomivärit todellakin ovat luomella kuin sädehtivät jalokivet, pigmetit erittäin kirkkaita, valoaheijastavia ja katsetta valaisevia. Ja koostumus todellakin kuin silkkisatiinia iholla. Swatchkuvissa sävyt levitetty kuivalle, puhtaalle iholle sormella, en käyttänyt mitään pohjustusta.



Minusta tuo tumma, syvä vihreä on taivaallisen kaunis! Turkosiin suhtaudun hiukan ennakkoluuloisesti. Ainakin nyt, keskellä talvea, näen sen lähinnä tehostevärinä. Kolmas sävy on jännä, viileä vaalea jossa hento kylmänvihreä sävy.

Tein ja kuvasin pari erilaista meikkiä paletin sävyillä (olen tästä uudesta lelusta ihan innoissani!). Kokeilumielessä en käyttänyt luomivärien alla ollenkaan luomivärin pohjustajaa, halusin tietää, miten nämä kestää mun rasvoittuvilla luomilla.

Aloitin mun suosikkisävystä, tummasta vihreästä.

Koko luomella tumma vihreä sävy, ei muita luomivärejä. Rajauksena IsaDoran sininen nestemäinen eyeliner.

Kun olin häivyttelemässä vihreää luomiväriä minusta se näytti siltä että luomivärissä on tummanharmaa pohja jossa runsaasti vihreitä ja sinertäviä hiukkasia. Sävy on minusta erittäin kaunis, viileä ja jotenkin hienostunut.



Poskipunana taas Lily Lolo Tickled Pink, mun suosikki. Lisäksi poskiluulla ja ohimolla Shiseidon valkoista korostuspuuteria WT 905. Pidän kovasti sen viileästä hohteesta.


Toisessa meikissä käytin paletin kaikkia sävyjä.


Rajaus mustalla kajalilla. Koko yläluomella paletin tummaa vihreää, alaluomella ripsien tyvessä kirkasta turkoosia ja silmän sisäkulmassa vaaleinta sävyä.

Toistaiseksi voin vain sanoa että olen erittäin tyytyväinen tähän palettiin. Luomivärien laatu on erinomainen. Nämä ovat pigmenttisiä ja helppoja käytössä, levittyvät ja häivyttyvät vaivattomasti. Levitin silmämeikin (ilman luomivärin pohjustajaa joka normaalisti on minulle välttämätön) 8h sitten ja luomivärit ovat edelleen paikoillaan. Sävy on ehkä himmennyt hieman mutta silti, luomivärit eivät ole luomivaossa likaisina rantuina vaan sinnittelevät siisteinä. Todennäköisesti pohjustajan kanssa tulos on vielä parempi.

Värit ovat minusta hurjan kauniita! Vihreä lumosi minut täysin. Turkoosi on upea, vähän liiankin kirkas mutta totuttelen käyttämään sitä pieninä yksityiskohtina näin alkuun. Viileä vaalea on herkkä kuin keijukaisten siivet.

Onko teillä tämä paletti? Millaisia kokemuksia teillä on Shiseidon luomiväreistä?

4 kommenttia:

 1. Shiseido on ihan lemppari! Olen tätä palettia katsonut useamman kerran ihastellen, samoin sellaista kirkkaampaa vihreän sävyjä sisältävää. Shiseidolla on todella mielenkiintoiset sävy-yhdistelmät näissä trio-paleteissa ja laatu on erinomainen jokaisessa napissa. Itse omistan trioista kaksi (paletit beach grass ja floracouture) sekä kausikokoelmassa ilmestyneen Color Bar-paletin. Kyseiset luomivärit ovat ihan huippulaatua.

  Kolmessa edesmenneessä nelikkopaletissa on muutama hiukan karkea glitteriä sisältävä tapaus, mutta muutoin Shiseido osaa kyllä luomivärit!

  Kaunis tämä tekemäsi meikki. Vihreä ja turkoosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, todella mielenkiintoiset sävy-yhdistelmät. Jopa hiukan oudot, vaikkakin kauniit! Mietin pitkään, minkä niistä paleteista haluan (violetti paletti VI 308 Bouquet jota alunperin ajattelin ei ollutkaan saatavilla) ja päädyin lopulta tähän viileään vihreäsävyiseen.

   Mua harmittaa etten hankkinut Color Baria! Pyörittelin sitä käsissäni mutta olin silloin nudemeikkivaiheessa joten jäi ostamatta. Möö!

   Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Iloista joulua!

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!