13.1.2015

Chanel Powder Blush 70 Tumulte

Uusi poskipunarakkaus, meikki jossa sitä käytin ja paljon kuvia.


Mun uusin meikkiostos on tämä Chanelin vaaleanpunainen poskipuna. Ihana, suloinen, raikas Tumulte odotteli mua Sokoksen kosmetiikka-alen purkkien sekamelskassa.

Mulla kävi hyvä tuuri, nimittäin juuri tätä sävyä olen vilkuillut sillä silmällä ja olin aikeissa sen hankkia! 50€ hinta jarrutti ostopäätöstä, myönnän :D Mutta kun yhtäkkiä löysin tämän sävyn alehintaan, en miettinyt hetkeäkään! Kassalle ja äkkiä!

Chanel 74 Ultra Rose
Tumulte on vasta mun toinen Chanel-puna ja tiedän jo nyt, ettei se ole viimeinen. Chanelin tyypit osaa poskipunat! Molemmat omistamani sävyt ovat todella kauniita. Mun eka oli Ultra Rose. Se on lähes neon-kirkas, röyhkeä pinkki jonka kaunis kuulto tekee kasvoista raikkaat hetkessä.

Tumulte on erilainen. Ei ehkä niin huomiotaherättävä mutta aivan yhtä kaunis, omalla hiljaisemmalla tavalla.


Chanel 70 Tumulte


Tumulte ei ole "ultra" mitään. Päinvastoin, se on säyseä, kiltti ja suloinen. Sellainen tunnollinen nätti naapurintyttö eikä mikään bilehile. Se on paljon mattaisempi kuin Ultra Rose, ei ihan täysin matta mutta ei kaukana. Viileä, rauhallinen vaaleanpunainen.


Sävy on hyvin vaalea aluksi mutta sitä voi kerrostaa voimakkaammaksi. Ainakin mun suhteellisen vaalealla iholla tällä sävyllä voi vetää poskipunaöverit jos liikaa intoilee :) Mutta kerrostamisestakin huolimatta poskipuna näyttää iholla hyvin luonnolliselta, varmaan johtuu siitä että se on hyvin hienojakoista, silkkisen tuntuista puuteria.

Tässä kuvassa Tumulte reippaasti levitettynä ja luonnonvalossa, talvisena harmaana päivänä kuvattuna. Poskipunaa on vähän enemmän mitä normaalisti käyttäisin, mutta se "normaali" määrä mikä näyttää livenä hyvältä ei oikein näy kunnolla kuvissa.


Sähkövalossa sävy muuttuu lämpimäksi, melkein persikkaiseksi vaaleanpunaiseksi.

Rakastan tämän poskipunan tuoksua! Se tuoksuu kevyesti ruusulle ja jotenkin tämä pieni yksityiskohta saa mut hyvälle tuulelle joka kerta kun avaan rasian. Myös Ultra Rose tuoksuu samalle.

Olen nyt käyttänyt tätä poskipunaa joka päivä, tutkiskellut sen sävyä ja käyttäytymistä kasvoilla ja kokeillut sitä erilaisten meikkien parina. Erityisesti tykkään siitä miltä Tumulte näyttää päivämeikeissä ja yhdistettynä rauhallisiin meikkisävyihin. En ole käyttänyt pakkauksessa mukana olevaa sivellintä, se on niin pieni ja kovan tuntuinen.
Nyt yhdistin sen silmämeikkiin ruskean ja tumman luumun sävyissä. Joukossa myös Diorin vaaleanpunaista shimmeria paletista Pink May keventämässä. (Meikkikuvat on otettu sähkövalossa.)
Chanel Tumulte, Sleek Villan, MUS Smog, Diorin vaaleanpunainen


Silmämeikissä MUSin mattaluomiväriä Smog koko liikkuvalla luomella ja ylös luomivaon yli häivytettynä.

Rajauksena matta luomiväri Sleekin paletista Ultra Matts V1 Darks, tumma syvä luumu. Levitin sen kuivalla siveltimellä ja silti sävy on todella tumma ja täyteläinen.

Samaa tummaa sävyä on hiukan silmän ulkokulmassa.

Lopuksi taputtelin Diorin vaaleanpunaista luomiväriä liikkuvalle luomelle ja silmän sisäkulmaan.Tämä on minulle hyvin tyypillinen meikki - rajaus, punertavan sävyiset luomivärit ja kimallusta :)
Sekä vaaleanpunainen poskipuna.

Huuliin Lumenea. Rajasin ja väritin huulet tussilla nro 12 ja päälle tuli kevyt kerros kiiltoa Wild Rose nro 22. Kiillon koostumus tuntuu mukavan kosteuttavalta pakkasilla. Lisäksi nämä eivät ole turhan tahmeita.
Eli joo, olen 100% tyytyväinen tähän alelöytööni!
Tumulte on laadukas ja kaunis poskipuna jota voin käyttää lähes missä ja milloin vaan. Sävy sopii hyvin vaaleaan ihonsävyyni ja sitä voi kerrostaa kunnon ruusuisiksi, kuin pakkasen nipistämiksi poskiksi tai häivyttää melkein olemattomiin. Mattainen koostumus näyttää iholla hyvin luonnolliselta. En keksi tästä poskipunasta yhtään mitään valittamista :D Chanel saa täydet pisteet.

Mikä on sinun suosikkiposkipuna?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!