16.1.2015

Ei-niin-punainen meikki punertavalla paletilla Shiseido PK403


Minä sitten rakastan luomiväreillä leikkimistä! Uusin lelu on vaaleanpunaisen sävyjä sisältävä Shiseidon trio-paletti PK403. Äkkiseltään vois luulla että pinkit ja vaaleanpunaiset silmissä ovat no-no ja että paletti olisi hankala käytössä mutta ei! Shiseidon luomivärien laatu takaa sen että niitä on helppo yhdistää muihin meikkeihin, kerrostaa ja häivytellä, mikä tekee niistä ihanteellisia meikkileikkikavereita.

Tein meikin käyttäen paletin kaikkia sävyjä. Lisäsin vielä neljännen sävyn, mattaharmaan Sleekin paletista Ultra Matts V2 Darks, se on alarivin vasemmassa nurkassa oleva sävy Thunder.


Käytin Thunder-sävyä koko liikkuvalle luomelle kuivana ja myöhemmin kostealla siveltimellä tein sillä yläluomen rajaukset.

Taputtelin mattaharmaan päälle kirkasta kylmää vaaleanpunaista Shiseidon paletin keskimmäisestä napista. Tuloksena oli viileä, murrettu lila sävy kun harmaa kuulsi hohtavan vaaleanpunaisen läpi.

Vasemmalla Sleekin Thunder, oikealla Shiseidon vaaleanpunaisnen ja keskellä molemmat päällekkäin.
Luomivakoon tuli hiukan Shiseidon paletin punertavaa sävyä vasemmasta laidasta.
Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla trion vaalein sävy.

Huulipunana Lumenen viileäsävyinen viininpunainen huulikynä Miracle Lip Sorbet nro 17.


Poskipunana taas jälleen Chanel Tumulte, kaunis rauhallinen vaaleanpunainen, mun tämänhetkinen ykkösvaihtoehto lähes kaikkiin meikkeihin.


2 kommenttia:

 1. Sulla on aina niin huolellisen kauniita nämä meikit! Vaaleanpuna-pinkki-harmaat meikit on mun mielestä lähes poikkeuksetta aina ihania, tykkään tosi paljon!

  Toi Shiseidon paletti on ihana!! Ostin Sokoksen verkkokaupasta jo ennen joulua jonkun noista kolmikoista (en muista nimeä tai numeroa, sellainen missä on pinkki, taupe ja persikkainen sävy) ja muistaakseni arvoin sen ja tämän pinkin paletin välillä, että kumman otan. Olen tykännyt tosi paljon siitä toisesta kyllä, mutta nyt ehkä vähän harmittaa etten ottanut tuota pinkkiä. Mahtava alelöytö, voi kun itselläkin tulisi vastaan alepöydiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mohn! :) Vaaleanpunainen + harmaa on minusta yksi kauneimpia yhdistelmiä, meikeissä ja muutenkin.

   Mä mietin aluksi sitä samaa palettia, missä on taupe ja vaaleanpunainen ja vaalea sävy! Mun äidillä on se ja tavallaan sitä kautta ihastuinkin Shiseidon luomivärien laatuun. Mutta oon tosi iloinen että ehdin napata tämän pinkin trion :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!