10.1.2015

Kirkkaita värejä pehmeästi - vielä yksi meikki paletilla Sleek i-Divine V1 Brights


Kirkaaita mattaisia luomivärejä sisältävässä paletissa Sleek i-Divine Ultra Matts V1 Brights suosikkejani ovat ilman muuta lila Sugarlite ja pinkit sävyt Pout & Pucker sekä hempeä vaaleanpunainen Floss. Ja sävy jota en aluksi ymmärtänyt ollenkaan on matta, hyvin vaalea harmaa Crete. Se ei tuntunut sopivan joukkoon ollenkaan. Miksi tässä räiskyvässä, iloisessa paletissa on tämä neutraali, hillitty sävy?

No ehkä juuri siksi että joskus tekee mieli vähän hillitä yliampuvia kirkkaita. To tone it down a little bit. Tajusin sen kun kokeeksi levitin harmaata sävyä kirkkaan päälle - tuloksena oli pehmeämpi ja vähemmän räikeä mutta silti värikäs meikki.

Tämä tekee paletista V1 mun silmissä hyvinkin monipuolisen.
Tässä esimerkki. Swatchissa vasemmalla kullanhohtoinen vaalea Diorin paletista Trafalgar, keskellä V1 Sugarlite ja oikealla Crete.

Sama swatch mutta keskellä Sugarlite jonka päällä kerros luomiväriä Crete.
Kirkas lila on vaimennettu harmaalla. Henkilökohtaisesti mun on helpompaa käyttää sellaisia pehmeämpiä, murrettuja sävyjä.Tein rauhallisen, helpon meikin näillä sävyillä.
Eli Sleekin paletin lilaa ja harmaata päällekäin koko yläluomella.
Alaluomella kevyesti punertavaa ruskeaa Diorin paletista Trafalgar.


Mutta en pidä mattameikistä joten tuttuun tapaan taputtelin yläluomelle reippaasti Trafalgar-paletin kultakimalletta.

Samaa läpikuultavaa kultahohdetta tuli myös silmän sisäkulmaan ja kevyesti alaluomelle.


Yläluomella ohut rajaus Lumenen nestemäisellä vedenkestävällä mustalla rajausvärillä. Vaihteeksi tein rajauksesta kaposen enkä vetänyt sen häntää ylöspäin ulkokulmasta.
Kieltämättä näyttää mun silmään vähän oudolta :) Rajaus loppuu vähän kesken!


Huuliin tuli superkirkasta kylmää pinkkiä huulipunaa, Viva la Diva 98 Bubble. Mutta en levittänyt sitä suoraan tuubista vaan taputtelin huulille sormenpäällä, näin se on vähän vähemmän räikeä.

Vertailun vuoksi, tältä näyttää sama puna kun sen levittää huulille suoraan puikosta:

Viva la Diva 98 Bubble

Meikkipohjana taas Clarinsin Skin Illusion + Mineral Loose Powder.

Poskipunana mun uusin ostos, Chanelin puuterimainen poskipuna nro 70 Tumulte. Minusta tuntuu että meistä tulee hyvät ystävät, poskipunassa on juuri oikea vaaleanpunaisen sävy. Ilmeisesti poskipunat ovat Chanelin vahva puoli!

Esittelen Tumulten myöhemmin kuvien kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!