21.1.2015

Kukkasia ja meikkivärejä


Katselin kukkia olohuoneen pöydällä ja metsäistä maisemaa ikkunan takana. Huurteisia havupuita ulkona pakkasessa ja hauraita neilikoita, lasia ja kristallia. Niin ristiriitaista ja silti kaunista :)


Herra Savo tietää että rakastan neilikoita :)
Kukista tuli idea päivän meikkiväreihinkin. Persikkaista ja hiukan punaista.

Liikkuvalla luomella Ben Nye-luomiväri Lumière Grande Colour sävyssä LU-18 Golden Apricot. Sävyssä on reippaasti laimennettua oranssia, hiukan vaaleanpunaista ja kaunis kultahohde.

Pidän Ben Nyen luomiväreistä, ovat hyvin pigmenttisiä ja pysyvät hyvin mutta usein käy niin että unohdan käyttää niitä jotka ovat yksittäisnappeina pyörimässä meikkipöydän luomivärilaatikossa, Golden Apricot kuuluu juuri tähän kategoriaan.

Silmän ulkokulmassa hiukan Viva la Divan poskipunasävyä Aloha. Se on hyvin lähellä Golden Apricotin sävyä mutta matta. Ja koska siinä ei ole kultashimmeria, näyttää Aloha myös hieman vähemmän kellertävältä napissa.

Luomivaossa varjostusvärinä myös Viva la Divan tuote, itse asiassa puuterimaisen kulmakarvaväritrion vaalein sävy. Tämä kulmakarvaväriksi tarkoitettu puuterimaisten värien paletti on mielettömän kätevä tuote ja hintaansa nähden todellinen löytö! kaikkia kolmea sävyä voi käyttää paitsi kulmakarvaväreinä (tietenkin omat sävyt huomioon ottaen, esim. mulle siihen tarkoitukseen sopivat vain kaksi vaaleinta) myös luomiväreinä. Tumminta sävyä olen usein käyttänyt myös rajausvärinä, myös tässä meikissä. Ja vaalein sävy on taas minun iholla erittäin hyvä varjostussävy.

Eli rajausvärinä Viva la Divan kulmakarvaväritrion tummin sävy hieman Inglotin Duraline-nesteen notkistamana.

Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla vaaleinta sävyä Shiseidon paletista PK403.


Huulivärinä Gosh Long Lasting Lip Marker 001 Red. Pysyy kuin unelma eikä kuivata (tosin eipä juuri kosteutakaan). Käytän yksinään, kuten tässä meikissä, mutta joskus pohjana huulipunalle, -rasvalle tai -kiillolle. Vaikka huuliväritussit ovat jo "out", minä pidän niistä edelleen. Värin leviämisestä ei ole pelkoa eika huulet tunnu tahmeilta, oikeastaan huuliväri ei tunnu ollenkaan. Minulle nämä ovat isoja plussia.

Ihan harmittaa kun kävin vasta Sokokselta enkä muistanut katsella lisää sävyjä tästä huulitussista. Niitä tais olla vain muutama mutta silti, ehkä löytyy joku toinenkin mulle sopiva :)Poskipunana Aloha, sama siis kuin silmämeikissä.


Käytin meikkipohjana ohutta kerrosta Lumenen CC-voidetta (mulla on siitä vaalein sävy). Sillä saa suhteellisen ohutta ja luonnollisen näköistä jälkeä mutta makuuni se on hieman liian peittävä sellaisenaan koko kasvoille. Sekoitan sitä kosteusvoiteeseen niin tulee sopivan kevyttä.

Puuterina Clarins Mineral Loose Powder.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!