3.1.2015

Kun kaksi suosikkipalettia kohtaa samassa meikissä


En osaa meikata silmiäni yhdellä paletilla kerralla. Sellaista tapahtuu toki mutta hyvin harvoin. Yleensä sekoittelen sävyjä parista, kolmesta eri paletista ja niitä voi olla samassa meikissä vaikka kahdeksan, ei se automaattisesti tarkoita että itse meikki on silloin räikeä :D

Tällä kertaa edessäni meikkipöydällä lojui sattumalta kaksi mun tämän hetken suosikkipalettia: Diorin viisikko Trafalgar ja Shiseidon trio GR 412. Rupesin leikkimään niillä ilman sen kummempaa suunnitelmaa ja kas, kaksi niin erilaista palettia - kultaa ja punasävyjä hehkuva viisikko ja viileä vihreäturkoosi trio - yhdistyivät aika vaivattomasti tässä silmämeikissä.


Tähän meikkiin käytin (vain) neljää sävyä:Koko liikkuvalla luomella turkoosia Shiseidon paletista. Silmän ulkokulmassa ja luomivaossa hiukan saman paletin tummaa vihreää sävyä.

Varjostuksena ja alaluomen rajauksena Diorin viisikon luumuun taittuvaa ruskeaa.

Silmän sisäkulmassa Trafalgarin hileista hentoa vaaleanpunaista. Samaa sävyä levitin alaluomen ulkokulmaan ja häivytin ylöspäin rajausviivan ulkoreunaa pitkin ohimoille. Lisäksi sudin tätä hohtavaa sävyä poskipäille korostusväriksi. Jotenkin tämä pimeä vuodenaika on saanut mut rakastumaan kaikkiin kiiltäviin ja hohtaviin meikkeihin... Minusta tämä luomiväri on hyvin kaunis poskipäillä!
Rajausvärinä taas MUFEn Black Tango, sen mustanpunainen nappi. Minusta siinä on hiukan samaa kuin Diorin murretun punertavanruskeassa luomivärissä jota käytin tässä meikissä.

Kulmissa taas Lumenen Blueberry Wax.
Ripsivärinä Clarins Wonder Perfect Mascara joka on muuten tosi kiva mutta kun se ei ole vedenkestävä, niin mun ripset suoristuu kun käytän sitä. Mulla pysyy ripsien taivutukset vain vedenkestävän ripsarin kanssa, ärsyttävää :(


Clarins on muutenkin tässä meikissä isossa roolissa. Käytin nimittäin pitkästä aikaa ihan oikeeta meikkivoidetta ja yksi niitä harvoja mitä en inhoa on Clarinsin Skin Illusion Mineral Radiance Foundation (mulla sävy 104 Cream ja se on talvella hiukan liian tumma mutta en löytänyt vaaleampaa sävyä kaupasta Suomessa... vaikka tietääkseni sitä kyllä valmistetaan). Skin Illusion on niitä harvoja meikkivoiteita jotka näyttävät ihollani noh, iholta, sellaiselta luonnolliselta ja nätiltä.

Tosin nyt olen tottunut sekoittamaan sitä Clarinin pikakaunistaja/meikinpohjustaja Beauty Flash Balmiin (tästä suosikkituotteestani olen kirjoittanut tässä postauksessa ) suhteessa 3 osaa BFB:tä + 1 osa meikkivoidetta. Tuloksena superluonnollisen näköinen "sävytetty kosteusvoide" joka ei juuri näy mutta silti saa ihon näyttämään paremmalta. Pohjasta tulee juuri sellainen sopivan kuulas ja raikas mutta ei rasvaisen näköinen. Lisäksi peiteaineet ja muut meikit pysyy tämän sekoituksen päällä täydellisesti!

Myös puuterina Clarins, mun aleostos, Mineral LoosePowder sävyssä 01. En tiedä, kiinnostaako ketään lukea tästä puuterista isompaa selostusta kuvineen, kyseessä on kuitenkin alessa oleva tuote joka todennäköisesti on lopetettu/korvataan jollakin uudella vastaavalla mutta kuulkaas, tämä on tosi kiva irtopuuteri! Siinä on pientä shimmeria joka ei oikeastaan näy tosielämässä (eli silloin kun en ota kasvoistani makrokuvia meikkilamppujen alla) mutta joka silti tekee ihosta kuulakkaamman ja, en nyt pelkää käyttää tätä kulunutta bloggarien vakioilmaisua, kuin photoshopatun näköisen. Eli kasvot ei loista peilipallon lailla mutta kaikki on jotenkin kirkkaampaa, siloisempaa ja nätimpää. Ainakin tämän neljääkymppiä lähestyvän naisihmisen näkökulmasta katsottuna tämä irtopuuteripänikkä on mahtava löytö! :)

Photoshop tulee purkista!
Poskipunalta ei tässä suhteellisen värikkäässä meikissä vaadittu niinkään väriä kuin lähinnä kasvojen muotoilua. Käytin poskipunana NYXin puuterimaista sävyä PB11 Taupe, joka vaikka onkin tituleerattu Powder Blushiksi, on harmahtavan sävynsä vuoksi ehkä ennemminkin eräänlainen varjostusväri. Tai niin minä luulin. Taupe osoittautui kauniiksi neutraaliksi poskipunasävyksi kun sitä levitti kevyesti. Oho.

Huulilla mun uusi alesta löytinyt huulikiilto, Lumenen vadelmaisen viileänpunainen Wild Rose nro 21.


2 kommenttia:

 1. Tosi nätti meikki! Miulla on myös nuo molemmat paletit. Clarinsin irtopuuterin ostin viime syksyn 3+1-päiviltä ja oon käyttänyt vain sitä siitä lähtien. Ihanan ohut ja tekee kauniin heleän lopputuloksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Turkoosi ja ruskea sopivat kauniisti yhteen, aika turvallinen yhdistelmä ehkä mutta toimii :)
   Tämä Clarinsin irtopuuteri on kyl hyvä! Just se heleä kuultava lopputulos. Äitinikin osti sen, uskoisin että se on hänenkin iholla todella nätti! Ja purkki on niin iso että tästä riittää vuosiksi eteenpäin :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!