30.1.2015

Paluu klassikkolookkiin ja kosmetiikkaostoksia


Viimekertaisista kajaleista toiseen ääripäähän - klassinen silmämeikki ja kirkkaanväristä huulipunaa. Superkirkkaanväristä!

Tämä on universaali meikki joka mielestäni sopii kaikkiin tilanteisiin, arkeen ja juhlaan.

Väritin huulet ensin Goshin kirkkaanpunaisella huulitussilla 01 Red.


Silmämeikki on neutraali, pehmeitä ruskeita ja kultaa.
Luomivaossa mattaa beigeruskeaa, silmän ulkokulmassa ja alaluomella lämminsävyistä tummanruskeaa.
Liikkuvalla luomella kevyt kerros kultaista luomiväriä ja silmän sisäkulmassa helmenvaaleaa.

Tein yläluomen rajauksen tummanruskealla puuterimaisella rajausvärillä.


Mutta peruspunaisista huulista tuli tänään jotenkin liian virallinen fiilis. Levitin päälle kerroksen fuksianpinkkiä huulipunaa ja tykkäsin kovasti lopputuloksesta :) Näyttävä ja hyvin pysyvä mutta ei ihan tavallinen punainen.

Tämä on sellainen meikki jossa viihdyn tosi hyvin. Itse asiassa tämä on näillä näkymin mun ykkösvaihtoehto hääpäivän meikiksi :) Paitsi että luomiväriksi kullan tilalle kaavailen hohtavaa roosaa...


Ostin melkoisen kasan kaikkea kosmeettista kivaa:


Suurin osa on jo vanhoja tuttuja. Philosophy Help Me on mun ykkössuosikki-ihonhoitotuote. Pieni määrä iltaisin puhtaalle iholle ja juonteet pysyy poissa, ainakin toistaiseksi toimii :D Mavalan Mavadry kuivattaa lakkaukset pikavauhtia koska en jaksa odotella lakan kuivumista. Max Factorin Masterpiece-ripsiväriä vedenkestävänä olen ostanut varmaan siitä lähtien kun se ilmestyi kauppoihin. Välillä kokeilen muita mutta aina palaan tähän.
Dependin suht. luonnollisennäköiset irtoripset, jos vaikka joskus tarvii. En muista, onko mulla ollut juuri tätä mallia aikaisemmin mutta toistaiseksi mun kokemukset Dependin irtoripsistä ovat kaikki olleet positiivisiä.
Freemanin Ananasnaamio oli naurettavan edullinen Anttilassa. Pidän kemiallisista kuorinnoista.

Sitten muutama uutuus. IsaDora onnistui mielestäni luoman erittäin kivan kevätmeikkikokoelman joka varmasti myy! Ainakin kokoelmaan kuuluvaa nudesävyjä ja ruskeita sisältävää luomiväripalettia sai etsiä ympäri kaupunkia, kahdesta kaupasta se oli jo loppunut! Sokoksen myyjä sanoi että heidän varastoltaankin paletti on loppu mutta että sitä tulee kuulemma lisää, käsitin niin että paletti jää perusvalikoimaan.

Ostin myös kokoelmaan kuuluvan puuterimaisen poskipunan 13 Perfect Peach. Aikaisempaa kokemusta IsaDoran poskipunista mulla ei oo mutta tämä sävy on niin mehukas, nätti ja houkutteleva, pakkohan sitä on kokeilla!

Lisäksi Sokoksen luontaistuotehyllyjen nurkkauksesta löysin merkin Hurraw! josta mulla ei ollut hajuakaan. Hurraw! tekee huulirasvoja. Vegaanisia luomuhuulirasvoja, varmaan parikymmentä erilaista, joukossa muutama sävytetty huulivoide. Ostin sävyn Black Cherry joka tuoksuu aivan ihanalle, makealle ja kirsikkaiselle, nam!

Huomenna saan meikata eka kertaa uusilla meikkileluilla. Niitä pieniä asioita joista tulee hyvä mieli :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!