17.1.2015

Ruosteenvärinen meikki - ruskeaa ja punaisen sävyjä. Shiseido PK403 ja Dior Elegante.


Tällä viikolla suosikkimeikkivärejäni olivat vaaleanpunaiset sävyt. Tuli mieleen että ehkä tähän on syynä se että olen iltaisin katsonut True Bloodia boksilta, kaikki kaudet alusta loppuun :) Kauniit vampyyrit ovat siinä aina silmät punaisina, mm. Jessican silmämeikeissä on usein punaisen sävyjä, lisäksi silmiä korostaa usein verikyyneleet joita vielä korostaa punainen sisäkajal.

Punaiset sävyt korostavat erityisesti vaaleita silmiä. Aina sellainen meikki ei näytä kovin terveeltä (punaisista silmistä tulee mieleen allergiat, lohduton itku ja valkoiset kanit) mutta silti silmien väri pomppaa korostetusti esiin punaista taustaa vasten.


Minä rakastan punaisia silmämeikkejä.

Tässä meikissä käytin "turvallista ja varmaa" lämminsävyistä ruskeabeigepalettia Diorin Elegante sekä mun uusinta palettia, punasävyistä Shiseidon PK403.

Elegantesta käytin vasemman puoliskon tummempaa ruskeaa ja kullanväristä ruskeabeigeä. Shiseidon paletista käytössä kaikki kolme sävyä.


Näistä sävyistä kehkeytyi puneratavanruskea, sellainen ruosteinen silmämeikki.

Liikkuvalla luomella Shiseidon trion keskimmäinen pinkki.
Ulkokulmassa Diorin tummempi ruskea.
Luomivaosta ylöspäin häivytettynä Shiseidon lämmin punaisen sävy.
Silmän sisemmässä kulmassa vielä lämmintä vaaleaa ruskeaa Diorin paletista.
Korostusvärinä silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla Shiseidon paletin vaalein sävy.


Rajauksena tumma ruskea puuterimainen rajausväri.

Poskipunana Chanelin kirkas pinkki Ultra Rose. Sen viileä pinkki sävy on itse asiassa hyvin lähellä Shiseidon paletin keskimmäistä sävyä.


En käyttänyt meikkivoidetta, leuassa, silmien alla ja nenän ympärillä on vähän valokynää, kaivoin esille Malu Wilz Lifting Concealerin jonka unohdin pitkäksi aikaa meikkipöydän laatikkoon. Sen väri on hyvin vaalea beige ja sopii hyvin ihonsävyyni mutta koostumus on vähän kumma, tavallaan kostea mutta ei kosteuttava. Ainakin nyt talvella ei tarpeeksi kosteuttava.

Puuterina Bare Minerals t-alueella ja Clarinsin Mineral Loose Powder silmien ympärillä.

Huulipunana Diorin kostean pinnan antava mehukkaan punainen kiiltopuna Addict Extreme 756 Fireworks.


Mun meikit on yleensä käyttömeikkejä, harvemmin jaksan piirrellä itselleni jotakin dramaattista vain kokeilun vuoksi. Mutta ehkä kokeilen joskus tehdä sellaisen itkuisen vampyyrin maskin True Bloodin tyyliin, varsinkin kun mulla on kaapissa pullokaupalla erilaisia feikkiveriä!

Sarja on jo päättynyt mutta pidän siitä kovasti edelleen, sellaista hauskaa vampyyrihömppää jossa veristen seikkailujen ohessa nauretaan uskovaisille fundamentalisteille, konservatiiveille, punaniskoille ja ennakkoluuloille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!