15.1.2015

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio PK403. Vaaleanpunaisista vaaleanpunaisin luomiväripaletti ja meikki sillä.


Miten oudosti välillä tilanteet lutviutuu. Klikkasin tämän paletin nettikaupan ostoskoriini mutta jostain syystä tilaukseni ei mennyt läpi. Ja seuraavana päivänä törmäsin samaan palettiin paikallisessa Sokoksessa - se oli alepöydässä puoleen hintaan, ainoa kappale! Tietenkin paletti tuli kanssani kassan kautta kotiin :)

Oikeastaan on melkein ihme etten ole hankkinut tätä luomiväritrioa jo aikaisemmin. Minähän rakastan punertavia sävyjä silmämeikeissä. Ja PK403 on niin kaunis vaaleanpunainen paletti!


Paletti on pakattu kauniiseen punaiseen pahvirasiaan. Paletilla ei ole nimeä rasiassa, vain koodi PK403. Tosin netissä palettiin liitetään nimi Boudoir.

Palettin mukana ei tule samettista suojapussukkaa, se ei yleensäkään kuulu Shiseidon meikkien pakkaukseen. Minun kannalta sillä ei ole mitään merkitystä koska itse heitän nämä pienet suojapussukat roskiin.

Itse pakkaus on mustaa muovia, ohut ja kiiltävän tyylikäs. Erityisesti pidän kauniista logosta paletin kannessa.

Mutta sisältö on paljon kauniimpi! Kannen kokoinen peili, kaksi työkalua (sivellin ja kaksipäinen applikaattori jonka toinen puoli on kapea ja toinen perinteisempi leveä) ja kolme ihanaa luomivärisävyä.


Luomivärien koostumus on jännä, ei helmiäinen mutta ei mattakaan. Vaalein sävy on mattaisempi kuin kaksi muuta mutta silti hohtaa hienoisesti kuin aito silkki iholla. (Swatchasin puhtaalle, kuivalle iholle sormella, ilman pohjustusta.)


Vasen sävy on ihollani lämmin vaaleanpunainen joka tietyssä valossa taittuu jopa tiilenpunaiseksi.
Keskimmäinen sävy on viileä pinkki, veikkaan että tämä on Barbien suosikkiväri :)
Kolmas on lähes valkoinen, kevyellä vaaleanpunaisella vivahteella.Otin kuvat sekä luonnonvalossa että keinotekoisessa valossa. Sähkövalossa (kuva vasemmalla ja kaikki loput tämän postauksen kuvat) sävyt ovat lämpimämpiä. Niinhän sen pitääkin olla, sähkövalo on niin keltaista luonnonvaloon verrattuna.

Luomivärit ovat pehmeitä, melkein kuin voidemaisia. Koostumus ei karise ollenkaan ja on erittäin helppo työstää iholle, häivyttäminen on täysin vaivatonta. Ja näissä on hyvin pigmenttiä!
Tein paletilla yksinkertaisen meikin. En lisännyt muita luomivärejä, vain tummanharmaan rajauksen ja mustan ripsivärin.


Lämminta vaaleanpunaista paletin vasemmasta laidasta on silmän ulkokulmassa ja luomivaossa.

Liikkuvalla luomella on paletin keskimmäistä pinkkiä luomiväriä. Samaa sävyä käytin silmämeikin ulkoreunoilla häivyttämiseen.


Paletin vaaleinta sävyä on kevyesti kulmalluulla ja silmän sisäkulmassa. Tämän luomivärin jännä koostumus tekee siitä hyvin erilaisen korostusvärin. Se ei näytä helmiäiseltä (inhoan helmiäistä kulmaluulla) mutta valaisee ihon silkkisellä hohteella. Koostumus on samankaltainen kuin Shiseidon valkoisessa korostuspuuterissa WT905 jota sanotaan "kaukovaloksi".

Kokeilun vuoksi käytin paletin vaaleinta sävyä myös korostusvärinä poskipäillä ja se toimii tässäkin tehtävässä, iholle tulee kaunis pehmeä korostus, kaunis satiininen hohde jossa on hiukan vaaleanpunaista.

Paletista puuttuu tumma sävy joka kelpaisi dramaattiseen voimakkaaseen varjostukseen tai rajausväriksi. Toisaalta, yleensä rajaan silmät eri aineella kuin luomivärillä. Ja paletin vaalein sävy on osoittautunut erittäin kauniiksi korostusväriksi joten minulle se kompensoi tumman sävyn puuttumista.

Voisin kuvitella että tummemmilla ihosävyillä paletin keskimmäinen viileä pinkki ja vaalein vaaleanpunainen off-white sävy eivät ehkä ole edukseen, vaaleilla viileillä sävyillä on taipumus näyttää tummalla iholla tuhkaisen harmahtavilta. Mutta vaaleaihoiselle nämä ovat kauniita, herkkiä sävyjä.

Minulle tämä paletti on yksi parhaista! Pidän siitä että vaaleanpunaiset sävyt saavat mun harmaat silmät näyttämään melkein sinisiltä. Pidän sävyistä iholla, että ne ovat pigmenttisiä ja niin helppoja häivyttää. Nämä ovat ihan huippulaatua!

Veikkaan että paletti sopii harmaasilmäisten lisäksi myös vihreäsilmäisille ja ruskeasilmäisille. Jos pelkää että punertavat sävyt saavat silmät näyttämään itkuisilta, kannattaa kokeilla punaisten luomivärien pareiksi vaaleaa sisäkajalia ja suhteellisen voimakasta tummaa rajausta, (niin kuin minä tein tässä meikissä).

Meikissä poskipunana Chanel Tumulte, varjostusvärinä NYX Taupe, huulilla sävytetty Blistex-huulivoide ja puutereina Bare Minerals Mineral Veil t-alueella ja Clarins Mineral Loose Powder muualla kasvoilla.

Shiseidon luomiväritriojen laatu on tehnyt minuun suuren vaikutuksen! Harmi kun suurin osa niistä on sävyiltään jotenkin hieman omituisia... Haaveilen violetti-lilasävyisestä paletista Bouquet (sitä ei ole saatavilla kotipaikkakuntani kaupoista), se pitää vielä metsästää jostakin :)2 kommenttia:

 1. Tämä paletti ei ole sellainen, jota itse halajaisin (jäten sen alennusmyynnissä pöytään vaikka oli puoleen hintaan) sen sijaan se turkoosi-vihreä-paletti jonka esittelit aikaisemmin <3.

  Minusta Shiseidon triot on hauskoja just sen vuoksi, että niiden yhdistelmät ovat välillä suorastaan odottamattomia. Pidän myös luomivärien koostumuksesta ja siitä, että pehmeydestään ja hohtavuudestaan huolimatta sävyt eivät "muussaudu" meikissä tunnistamattomaksi väriksi (vrt. Diorin iridecent).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas tuo vaaleanpunainen paletti on sellainen käytännöllinen, osastoa "kevyt päivämeikki" :) Tiedän että tulen käyttämään sitä paljon. Must have!
   Vihreäturkoosi paletti taas on kaunis mutta enemmän erikoistilanteisiin ehkä, ainakin mun meikkaamisissa. Olen tosi iloinen että mulla on nyt molemmat :)
   Shiseidon sävy-yhdistelmissä on mun kannalta se huono puoli että melkein joka paletissa on jokin lämmin kultapohjainen sävy. Osa taas liiankin neutraaleja sävyiltään.Mutta laatu on niin hyvä että varmasti hankin näitä vielä lisää!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!