8.1.2015

Sleek i-Divine Ultra Matts V1 Brights. Väri-iloittelua.


Täytyy myöntää että kirkkaat, sellaiset suoraviivaiset ja jotenkin yksinkertaiset värit meikissä eivät ole mun omin juttu. Salaatissa tai kukkakimpussa kirkkaat vihreät, keltaiset ja pinkit ovat mahtavia, samoin pikkulasten vaatteissa tai lelujen ja ilmapallojen väreinä. Mutta aikuisen ihmisen silmämeikissä? Hmm... Olen niin konservatiivinen, tiedän...

Olen aikaisemmin käyttänyt Sleekin kirkkaita mattasävyjä tästä paletista kuvauksissa, esim. kun kuvasimme Siwan Me-lehdelle koko vuoden kestänyttä juttusarjaa jossa sekoili, seikkaili ja kokkaili fiktiivinen lähiöhörhöperhe.

Aiheena tais olla äitienpäivä :)


Perheen äiti, työnimeltään "Kikka", rakasti yliampuvia meikkejä ja kirkkaita luomivärejä ja oli muutenkin vähän överi ja iloisesti mauton. Kikka käytti fantsuissa kotikutoisissa lookeissaan toisinaan myös Sleekin Ultra Mattes V1 Brights-paletin iloisia värejä  (tai siis minä sudin kirkkaita, pigmenttisiä oransseja ja turkooseja ihanan mallimme luomille) :D Työtiimi oli ihan loistava ja koko proggis tosi hauska. Mutta sen loputtua tämä paletti lojui mulla käyttämättömänä. Eihän kukaan halua näyttä normaalielämässä samalta kuin överi-"Kikka" :DSilti halusin kokeilla. Brights-paletti on vain niin iloinen ja hyväntuulinen että sitä on vaikeaa vastustaa!

Nyt kun olen itse käyttänyt paletin sävyjä ihan tavallisissa meikeissäni, tajusin että sillä voi tehdä myös hyvin kesyjä, arkeen sopivia meikkejä. Erityisesti paletin lila ja vaaleanpunaiset sävyt ovat mieluisia. Mutta nyt esittelen minun mittapuun mukaan vähän värikkäämmän meikkiversion.

Tässä meikissä vaalea aqua Chill, viileä vihreä Dragon Fly ja pääosassa vahva turkoosinsininen Bolt. Kaikki paletin sävyt ovat täysin mattoja. Lisäksi käytin vaaleaa läpikuultavaa kultaa Diorin viisikosta Pink May (keskimmäinen nappi). En tällä hetkellä pidä täysin mattaisista meikeistä.

Diorin kulta, Chill, Dragon Fly, Bolt.

Liikkuvalla luomella on vaalea vedenvärinen Chill.
Ulkokulmassa ja luomivaossa kirkas Bolt.
Lisäsin ulkokulmaan ja alaripsirajaan vihreää luomiväriä Dragon Fly.

Rajausvärinä musta vedenkestävä Lumene Blueberry Intense Liner 1 Intense Black.

Lisäsin varjostusväriksi vielä hiukan NYXin Taupea.

Koko liikkuvalle luomelle ja silmän sisäkulmaan levitin Diorin läpikuultavaa vaaleaa kultaa. Se tekee meikistä kevyemmän näköisen.Silmämeikistä tuli mun makuun vähän liian kirkkaanvärinen arkikäyttöön, pidän enemmän murretuista sävyistä. Yhdistin siihen vaaleat kiiltävät huulet, meikkinä Clarinsin sävytetty huulibalsami Instant Light Natural Lip Perfector 05.

Meikkipohjana Clarins-combo. Beauty Flash Balm + meikkivoide Skin Illusion + irtopuuteri Mineral Loose Powder.

Poskipunana Vila la Diva Aloha, matta oranssiin taittuva sävy.

Samaa Diorin kultaluomiväriä, mitä käytin silmämeikissä, taputtelin myös kevyesti poskipäille.


Näillä meikkasin:


Tuleeko teillä käytettyä kirkkaita mattaluomivärejä? Ja jos teillä on tämä paletti, mitä sävyjä tulee käytettyä eniten?

2 kommenttia:

 1. Olen mätsääjä. Joku yhteinen sävy pitää löytyä meikin ja pukeutumisen suhteen. Silmämeikin väriskaala voi olla otettu vaikka kengistä, mutta samaa harmaata ja ruskeaa en kovin kauan kestä. Sairaslomalla ollessani kaipaan meikkejäni ja korkkareita..
  Uusimpana haasteena taitaa olla sinertävien sävyjen käytön opettelu, intoa ja vinkkejä siihen olen saanut täältä! :) Olen myöskin vaalea ja sinisilmäinen, mutta turkoosit/siniset tms meikit tuntuvat kovin vieraille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin siniset ja turkoosit ovat ehkä haasteellisimpia sävyjä. Suuri kontrasti ihonsävyn kanssa tekee niistä vaikeat häivyttää ja meikistä "värikkään", mikä ei ole aina hyvä asia. Mut uskon että mikä tahansa sävy on kesytettävissä jos siihen tutustuu paremmin :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!