27.1.2015

Smoky eye ja kynsilakka Gosh 612 Galaxy


Vähän aikaa sitten tein tämän varsin simppelin ja perinteisen smoky-meikin hohtelevalla tummalla ruskealla ja mustalla. En osaa sanoa varmasti, miksi tuli yhtäkkiä smoky-fiilis pitkähkön pastellivärien ja kirkkaanväristen silmämeikkien kauden jälkeen. Jotenkin minusta tuntuu että tämän kynsilakan sävy on ehkä vaikuttanut meikkisävyjen valintaan. Sekin on hyvin erilainen kuin punaiset ja korallit mitä olen viime aikoina käyttänyt.


Goshin lakka 612 Galaxy on tumma, hohtava ruskeanharmaa. Lakassa lilluu pikkiriikkisiä metallinhohtoisia hippusia jotka hohtavat sinisen, kultaisen ja jopa punaisen sävyissä.

Päivävalossa Galaxy on minusta jokseenkin tylsä hyvin tumma taupe. Eikä mulla ole siitä yhtäkään luonnonvalossa napattua kuvaa.
Minusta tämä on selvästi enemmän iltalakka. Sen hohtavat hippuset heräävät eloon parhaiten keinotekoisessa valossa. (Jossa kaikki tämän postauksen kuvat on otettu.)

Tykkään tämäntyyppisistä sävyistä yhdistettynä tummahkoon silmämeikkiin.

Sekä lakan nimi että sävy ovat eräänlaisia "uusintoja". Muistan IsaDoran mustan glitterilakan jonka nimi oli kans Galaxy!
Ja Goshin Galaxyn sävy taas tuo mulle mieleen OPIn kulttilakan My Private Jet, se oli mun suosikkisävy joskus 5 vuotta sitten :D

Goshin Galaxy on koostumukseltaan ohutta, juoksevaa ja helposti levittyvää. Sivellinkin on näppärä, kapea ja siro, sillä on helppo maalata tarkkaa jälkeä.

Lakka on mun lyhyillä kynsillä peittävä kahdella kerroksella. Koostumuksesta mulla ei oo pahaa sanottavaa, lakka pysyi kynsillä neljä päivää siistinä. Ois varmaan pysynyt pitempäänkin mutta kyllästyin :)
Itse silmämeikki on hyvin yksinkertainen. Rajasin silmän vahvasti mustalla pehmeällä kynällä.

Sitten lisäsin tummaa harmaanruskeaa puuterimaista luomiväriä.

Silmän sisäkulmaan hiukan hohtavaa samppanjanväristä luomiväriä.

Eipä sitten juuri muuta, keros mustaa ripsiväriä ja hiukan väriä kulmiin. Ai niin, beigeä kajalia alaluomen sisäripsirajaan! Se on se perusjuttu minkä aina teen, niin tavallinen että unohdan mainita :)Huulipuna on viileäsävyinen Yves Rocher Grand Rouge 21 Mauve Pastel. Viileä, murrettu lila jossa aavistus harmaata ja hiukan kultahohdetta.


Juuri tämä ristiriita - viileä pohjaväri ja lämmin kullan hohde - tekee tästä sävystä kivan!

Ja varmaankin juuri kultahohteen vuoksi Mauve Pastel ja Galaxy tuntuvat sopivan hyvin yhteen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!