6.1.2015

Talvipäivän meikki, winter wonderland ja hiukan Lumene-ostoksia


Aurinko vihdoin näyttäytyi! Täällä on niin kaunista, ihan oikea talven satumaa suoraan ikkunan takana. En halunnut mitään monimutkaista meikkiä vaan sellaisen perusnätin - ja samalla talvisen. Kirkkaanpunaiset huulet ja klassinen silmämeikki mustalla eyeliner-rajauksella.

Huulipunana minun huulipunarakkaus, Chanel Rouge Allure Velvet, sävyssä La Malicieuse.

Silmiin tuli kevyt varjostus NYXin Taupella ja kimaltavaa jäistä vaaleanpunaista Diorin paletista Extase Pinks liikkuvalla luomella sekä silmän sisäkulmassa.

Lisäksi kokeilin eka kertaa mun uutta rajausväriä. Musta eyeliner-rajaus Lumenen linerilla Blueberry Intense Liner Waterproof sävyssä 1, Intense Black. Tämän rajausvärin laadun suhteen mulla oli suuret odotukset mutta parin käyttökerran jälkeen en ole ihan vakuuttunut.


Rajausvärin lisäksi ostoskoriin tippui Lumenen Gel Effect-kynsilakka sävyssä 20 Wild Strawberry/Ahomansikka. Pidän näitten lakkojen koostumuksesta - kiiltävä, suht. nopeasti kuivuva - lisäksi ne pysyy kynsilläni hyvin. Sivellinkin on kätevän muotoinen. Ja hinta erittäin edullinen! Tämä sävy näyttää minusta herkulliselta, kokeilen sitä seuraavaksi.
Lisäksi ostin varastoon uuden Lumenen kulmavahan Blueberry Eyebrow Shaping Wax. Edellinen on käytössä joka päivä ja on kohta ihan loppu.
Valitettavasti valo ja kirkkaus ehtivät karata ennen kuin sain otettua meikkikuvat loppuun. (Mutta sentään muutama kuva luonnonvalossa, jee!) Tästä alaspäin kuvat otettu meikkipöydän lamppujen valossa, as usual.

Meikkipohjana mun tämänhetkinen dream team Clarinsin tuotteita: meikkivoide Skin Illusion + irtopuuteri Mineral Loose Powder.

Poskipunana Chanel Ultra Rose, viileä pinkki sopii hyvin mun talvifiilikseen.

Terveisiä täältä lumien ja pakkasten keskeltä :)

2 kommenttia:

 1. Mielestäni omistan saman rajauksen ja taisimpa ostaa sen hehkutusten perusteella. Ikäväkseni en ole siihen nii-iin ihastunut kuin olisin odottanut. Värin tummuudessa jäi toivomisen varaa - rakastan vahvoja rajauksia ( uskon sen skarppaavan olemusta ja vielä laihduttavamkin ;) )...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän kunnon rajauksista, jotenkin koko nassu näyttää ryhdikkäämmältä kun silmät on rajattu :)
   Tuon Lumenen rajausvärin kanssa mulla on koostumusongelma. Kökkööntyy kun sitä yrittää kerrostaa ja on hiton hankala puhdistaa :(

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!