23.1.2015

Tekee jo mieli värejä!


Ikkunan takana on edelleen henkeäsalpaavan kaunista, maisemat kuin suoraan talvisesta sadusta. Mutta täytyy myöntää että pelkkä ajatus siitä että tätä lumista valkoista upeutta jatkuu vielä kuukausikaupalla ahdistaa. Kaipaan jo värejä!


Värien kaipuu ilmenee kai sitten meikkien kautta. Hiiteen hillityt sävy-yhdistelmät, tilalle kirkasta korallia ja voimakasta sinistä. Vileäpä molempia kerralla!Meikissä on sävyjä Shiseidon vaaleanpunaisesta triosta PK403, lämmintä hohtavaa punasävyä paletin vasemmasta laidasta koko liikkuvalla luomella ja vaaleinta sävyä silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla.

Luomivaossa Viva la Divan oranssista mattaposkipunaa Aloha.

Liikkuvalle luomelle taputtelin vielä kultasilauksen Ben Nyen luomivärillä Golden Apricot kun halusin silmämeikkiin vähemmän punaista, enemmän oranssiin taituvaa sävyä.

Rajauksena MUSin kynä Blue Pigment. Yritin tähdätä niin että kaksipuolisen kynän kirkkaampaa sinistä tulisi alaluomen sisärajaan.

Yläluomen rajaukseen tuli saman kynän tummaa laivastonsinistä. Pehmeästä kynästä voi ottaa väriä suht. jäykkään, lyhytkarvaiseen siveltimeen ja käyttää sitä rajaamiseen. Ainakin mulle tämä konsti on kätevämpi yläluomen rajaamisessa, saa tarpeeksi tarkkaa jälkeä.


Poskipunana sama Aloha. Sävy muistuttaa mua kesästä ja jotenkin tässä talvikalpeudessa sen persikkaan vivahtava sävy onnistuu taikomaan ihosta hiukan lämpimämmän ja elävämmän näköisen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!