7.2.2015

Date Night ja lempivaate

Herra Savo ja minä kävimme treffeillä. Herra Savo näytti älyttömän komealta rusetti kaulassa ja minä taas laitoin päälle lempivaatteeni. Se on musta, puoleen reiteen ulottuva, käsinpainetuin kultakuvioin koristeltu lyhythihainen HALDIN-silkkikimono.

Kimonossa ei ole nappeja tai vetoketjuja, heitän sen päälle ja kuron vyöllä kiinni. Vaate on uniikki ja universaali - kevyt, älyttömän mukava päällä ja sopii monenlaisiin tilanteisiin. Sellainen vähän outo mutta juuri siksi niin ihana ja rakas! (Lisäksi se on muisto ystävistä <3 ) Alle voi pukea mitä vaan joten yhdistelmiä on loputtomiin. Joskus käytän sitä aamutakkina, usein olen pukenut sen päälle työkeikoille (lyhyet hihat ovat kätevät) ja tarvittaessa kimono muuntautuu juhlavaatteeksi.

Kultakuviointi - makaaberit lentävät apinat - on tyypillistä Haldinia ja samalla hauska ja hyvällä tavalla fucked up.Päätin että Herra Savo katselee mielellään ravintolapöydän yli jotakin kaunista ja puin kimonon alle anteliaalla kaula-aukolla varustetun mustan alusmekon. Kuroin kokonaisuuden kultaisella metallivyöllä.

Normaalisti varon mustaa kasvojen lähellä (harvalle sopii!) mutta
a. avaran kaula-aukon vuoksi mustaa ei ole kasvojen lähellä
b. osaan meikata itselleni ruusuisen hipiän ja
c. ruokaravintolan hämärässä sävyillä ei ole suurtakaan merkitystä.

Olen vilukissa ja otin mukaan mun uuden nahkarotsin sisätakiksi. Sille ei kuitenkaan ollut tarvetta, ravintolassa oli lämmin.


Koruista puin vain mun lempparisormukset - punakultaiset mummon vanhat.Kynsilakkana Chanel 583 Taboo. Se on u-pe-a! Tosin puolipimeässä ja sähköisessä valossa näyttää kynsillä mustalta, kuten kuvistakin näkee. Mutta luonnonvalossa:


Huom! Kuvissa kynsilakkaa vain yksi kerros! Tumma shimmer-lakka joka peittää täydellisesti yhdellä kerroksella. En voi käsittää!

Silmämeikkinä ruusukultaa, vaaleanpunaista ja hiukan mustaa ulkokulmissa. Otin kuvat vasta myöhemmin kotona joten meikit eivät ole enää freeseimmillään :)Meikkipohjaksi kokeilin uutta yhdistelmää: Clarins beauty Flash Balm + perus-Mineral Veil t-alueelle + kevyesti tasoitusta kaipaaville alueille (nenänpielet, silmänaluset) BareMinerals Golden Fair Original. Pohjasta tuli kevyt, kuultava ja nätti, juuri sellainen mistä eniten tykkään.

Poskipunana Chanel Ultra Rose ja korostusvärinä Illuminating Mineral Veil. Se on ihan huippu!


Tukalle en viitsinyt tehdä mitään, se elää omaa elämäänsä niin kuin parhaaksi näkee :D

Ruoka oli yllättävän hyvää! Herra Savo on hemmotellut mut täysin piloille gourmet-kotikokkailuillaan joten ravintolaruoka usein häviää vertailussa 100 - 0, onneksi ei tällä kertaa. Palvelukin oli iloista ja huomaavaista. Kiva ilta!

Mikä on sun lempivaate?
4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia nuo apinat! Oma lempivaatteeni on varmaan musta Christelle&Co mekko, jossa on pitsinen yläosa.
  Mutta sullahan on musta kaulaliina/puuhka (?) kasvoja vasten alimmassa kuvassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä apinat ovat kyllä veikeitä :) Haldinilla on muutenkin usein sellaisia tyyliteltyjä eläinkuoseja joissa eläimet ovat tavallaan fantasiaeläimiä ja kuitenkin selvästi persoonia joilla on luonnetta ja karismaa. Vähän siihen tyyliin miten esim. pieni lapsi kuvittelee jonkun eläimen ja sille sopivan luonteen. Suunnittelijalla on upea mielikuvitus :)

   Lempivaatteesi kuulostaa kauniilta!

   Alimmassa kuvassa näkyy sellainen irtohuppu jossa on karvareunus, toimittaa pipon virkaa mutta ei litistä tukkaa.

   Poista
 2. Mun lempivaate on villasukat. Kun ne laittaa jalkaan niin olo paranee heti ja elämä muuttuu hieman paremmaksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempivaatteesi on kieltämättä yksi parhaista keksinnöistä ikinä! :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!