18.2.2015

Huonot


Minusta on helpompaa kehua kuin haukkua. Joten kun vastaan tulee pettymyksiä kosmetiikkarintamalla (onneksi harvoin), niin yleensä vain hankkiudun tuotteesta eroon enkä juuri mainitse sitä blogissa, paitsi jos sattuu olemaan todella ärsyttävä tapaus. Keräsin nyt kuitenkin yhteen postaukseen muutaman sellaisen tuotteen mitä en todellakaan aio ostaa uudestaan. Eli tässä nyt tulee viime aikojen huonot.

Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof Vedenkestävä Rajausväri on jo vilahtanut blogissa pariin otteeseen - on kai tarpeetonta sanoa ettei meistä tullut sydänystäviä. Minusta on naurettavaa että eyelineria pitää ravistella ennen käyttöä. Ja ravistelunkin jälkeen homma ei vain toimi niin kuin odotin sen toimivan. Vedenkestävä koostumus muodostaa luomelle muovinkaltaisen kiiltävän kalvon joka oudosti kökkööntyy iholle kun rajausväriä yrittää kerrostaa intensiivisemmän ja leveämmän viivan aikaansaamiseksi. Ja rajausvärin poistaminen on ärsyttävää ja aikaavievää puuhaa - aine ei halua lähteä pois edes "omalla" Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaineella (joka on muuten lajinsa parhaita, mun luottotuote ja yleensä poistaa kaiken helposti ja vaivattomasti!). Minusta tämä liner ei yksinkertaisesti ole kaiken vaivan arvoinen. On niitä helpompiakin tapoja saada vedenkestävät rajaukset silmiin!


Vedenkestävän silmämeikin poistoaineista puheen ollen, Ziaja duo-phase eye make-up remover epäonnistuu tärkeimmässä (ainoassa?) tehtävässään. Sillä ei lähde pois vedenkestävä meikki. En käytä sitä edes vesiliukoisen meikin poistamiseen koska kumma litku ei pysty siihenkään.


Kolmas asia mun pienellä kosmeettisten pettymysten listalla on Rimmel Scandaleyes Retro Glam vedenkestävä ripsiväri. Jenkki-Allure hehkutti sitä lokakuun numerossa "vuoden parhaat"-listassaan, vieläpä sarjassa Dramatic: "It lifts, it separates, and it makes people think you're wearing fakes."

Tai siis, itse asiassa Allure puhui saman ripsivärin tavallisesta, ei-vedenkestävästä versiosta. Mutta en usko että ripsivärin koostumuksella olisi kauheasti merkitystä tässä, minulle suurin ongelma on sen harja - liian iso ja kömpelö. Sotken yläluomen joka kerta ja silti ripset värjäytyvät epätasaisesti - suurin osa jää ilman värikerrosta, paikoitellen tulee liikaa. Ja kaiken vekslaamisen jälkeenkin lopputulos on kaukana irtoripsiä muistuttavasta uskomattomasta tuuheudesta, vai miltä näyttää:


Lisäksi koostumus ihmeellisellä tavalla suoristaa mun ripset! Todella ärsyttävää - pääsyy miksi yleensäkin käytän vedenkestäviä ripsivärejä on se, että ne pitää taivutukset! Scandaleyes Retro Glam taitaa olla ensimmäinen kokeilemani vedenkestävä ripsiväri jonka jäljiltä ripset suoristuvat samantien. 

Phuuh, tekipä hyvää valittaa!
Onko teillä tiedossa meikkituotetta joka tekee mieli heittää roskikseen?

2 kommenttia:

  1. Huh mikä helpotus! Olen yrittänyt edelleen tulla toimeen Lumenen eyelinerin kanssa siinä vieläkään onnistumatta. Ihmetellyt mitä teen väärin, kun muut siitä kuitenkin tykkää.. Nyt voin siis huoahtaa helpotuksesta ja todeta että on julkisesti muitakin, jotka eivät siitä pidä. Helpotti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, hyvä jos helpotti :) Se on kyllä ihan ok olla pitämättä jostakin, mistä moni muu tykkää :) Vaikka kieltämättä itsekin olin että "häh?" ja sitten "höh!" kun olen kuitenkin monelta taholta kuullut positiivista tuosta Lumenen rajausväristä ja sitten mulla se ei toiminut ollenkaan. Mutta niin se menee, kaikki olemme erilaisia ja mikä toisella toimii, toisella tökkii!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!