3.2.2015

IsaDora Eye Color Bar 60 Nude Essentials. Paletin esittely ja meikkikuvia.


IsaDora pelasi varman päälle ja toi myyntiin kevätkokoelman meikkihittejä. Kokoelman huuli- ja poskipunat ovat raikkaita korallin, persikan, luonnollisen vaaleanpunaisen ja nuden sävyjä. Silmämeikkiväreiksi tarjotaan nudesävyjä, ruskeita ja ihonsävyisiä beigejä. Juuri sellaisia sävyjä joilla saa raikkaat, ruusuiset posket, kevyttä korostusta huuliin ja pehmeää, utuista varjoa luomille. Ajatonta, klassista kauneutta. Olen varma että kokoelmasta tulee myyntimenestys.

Kokoelmaan nimeltä Nude Essentials kuuluu mm. kaksi raikkaanväristä voidemaista huulipunaa, kolme uudenlaista mattahuulipunaa keväisissä pastellisissa sävyissä, ruskea nestemäinen rajausväri (vaikuttaa muuten tosi kestävältä, kokeilin sitä kädelle kaupassa ja jälki säilyi iholla vielä suihkun jälkeen), upea korallinpunainen puuterimainen poskipuna (en voinut vastustaa!), kuultavan pinnan jättävä voidemainen poskipuna ja tietenkin kokoelman tähti, kuuden puuterimaisen luomivärin paletti Eye Color Bar numero 60 Nude Essentials. Ostin luomiväripaletin ja puuterimaisen poskipunan, mietin vielä huulipunia.

Meikkikokoelmaan on otettu mukaan myös beige kajal nro 56 Blonde (juuri se sama joka kuuluu perusvalikoimaan ja jota käytän lähes päivittäin, ihan loistava tuote!).


Paletissa on kuusi luomiväriä luonnonvalkoisesta keskitummaan ruskeaan, kuvissa numeroin ne vasemmalta oikealle. Paletin vaalein sävy on lähes kermanvaalea luomiväri joka ei ole matta mutta lähellä. Seuraava on hohtava, hyvin vaalea beige jossa on persikkaroosa hohde. Kolmonen on lähes ihoni sävyinen hohtava luomiväri.


Nelonen on paletissa lähes samannäköinen kuin kolmonen, iholla tosin selvästi viileämpi hohtava sävy.


Vitonen on satiininen vaaleanruskea taupe. Paletin tummin sävy on keskiruskea sävy joka on lähellä mattaista koostumukseltaan. Mun iholla se taittuu punertavaan.

Tein paletilla muutaman silmämeikin ja pyrin käyttämään niissä vain paletin luomiväriä.

Tässä meikissä tumminta sävyä, punertavaa ruskeaa, koko yläluomella ja myös alaluomella. Samalla sävyllä tein yläluomelle rajauksen kostealla siveltimellä.

Kulmaluulla ja silmän sisäkulmassa paletin vaaleinta sävyä. Se on tosi hyvä luomen sävyn tasoittamiseen ja tummempien sävyjen häivyttämiseen.

Beigeä Blonde-kajalia alaluomen sisäripsirajalla. Punertavan ruskean kanssa pitää vähän varoa, ettei lopputuloksesta tule itkuisen näköistä. Beige kajal pelastaa tilanteen.


Nämä kuvat otin viileässä talvisessa luonnonvalossa.

Tässä meikissä koko yläluomella vaaleampaa ruskeaa (sävy nro 5), häivytin sen ylös- ja ulospäin. Sama sävyä on alaluomella rajauksena. Tällä luomivärillä on helppo tehdä silmän ympärille utuisen, pehmeän varjon. Sen finish muistuttaa ihon pintaa, juuri sopiva mattaisuuden ja kiillon tasapaino, ja luomiväriä on helppo häivyttää ihoon lähes näkymättömiin.

Tummempaa ruskeaa on yläluomella rajauksena.
Kulmaluulla on paletin vaaleinta sävyä (1), liikkuvan luomen keskellä viileämpää hohtavaa sävyä (4), silmän sisäkulmassa päällekkäin sävyjä 1 ja 2.

Otin samasta meikistä kuvat myös keinovalossa. Halusin nähdä, miten paljon sävyt muuttuvat valaistuksen takia. Yleensä ruskeat eivät ole parhaimmillaan sähköisessä valossa, kontrastit pienenee ja meikki menettää osan tehostaan.


Kevyen nudemeikin lisäksi paletin sävyjä voi käyttää myös näyttävän meikin tekoon. Otin apuvälineeksi Lumenen mustan nestemäisen vedenkestävän rajausvärin. (Rajausväri on muuten hankala! Hankala levittää, vaikea kerrostaa ja pirullinen poistaa. En tykkää enkä voi suositella kenellekään.)


Luonnonvaloa oli jo aika vähän joten päivällä otetuista kuvista tuli turhankin utuisia. Sävyt kuitenkin näyttävät minusta aidoilta.

Ulkokulmassa, luomivaossa ja alaluomella paletin sävyä 5.
Kulmaluulla vaalein sävy 1, sitä käytin myös häivytyksiin.
Liikkuvalla luomella ja silmän sisäkulmassa hohtava helmenvaalea 2.

Otin tästäkin meikistä kuvan lamppujen valossa.


Mutta ilman muuta tämä paletti sopii parhaiten helppoihin päivämeikkeihin. Sellaisiin "ei oo meikannu, kuvittelet vain".

Rajauksena tummin sävy 6, ulkokulmassa vaaleampaa ruskeaa 5. Kulmaluulla vaalein sävy 1 ja liikkuvalla luomella hohtava 3.


Paletissa on kannessa peili, sivellintä pakkauken mukana ei tule. Itse pakkaus on kevyttä muovia, rasia sulkeutuu tiiviisti. Paletti on edullinen (19,90€) ja hintaansa nähden minusta oikein hyvä. Muutama miinuspuoli kuitenkin löytyi:

Paletin tummin sävy, reunimmainen oikealta, on minulle hiukan liian punertava ollakseen "nude".

Muutenkin suurin syy, miksei tämä paletti ole täydellinen juuri minulle on sen sävymaailma. Se ei vain ole minun iholla oikeasti nude. Kaikki paletin sävyt ovat neutraaleja tai viileään kallellaan kun taas mun kellertavälle iholle täydellinen nude - siis sellainen ihoon sulava naku sävy - saisi olla hiukan kellertävä beige. Mielellään ottaisin palettiin yhden sellaisen sävyn samassa koostumuksessa, mitä tämän paletin vaaleampi ruskea taupe on. Kun taas hohtavista sävyistä voisin vaihtaa pois kolmosen tai nelosen!

Paletin hohtavat sävyt ovat minusta hiukan karkeita (verrattuna esim. Diorin vastaaviin luomiväreihin). Tämä ominaisuus korostuu kun luomivärejä kerrostaa, esim. tummempi sävy alle ja hohtava 2, 3 tai 4 päälle. Luomivärit ovat pykälän verran rakeisempia kuin mihin olen tottunut. Nuoren naisen sileillä luomilla tällä ei todennäköisesti ole mitään merkitystä, mutta jos ikää on kertynyt vähän enemmän ja iho ei ole enää kaksikymppisen pinkeä ja napakka, näitten hohtavien sävyjen kanssa kannattaa ehkä ottaa iisisti :)

Kokonaisuutena kuitenkin toimiva ja monikäyttöinen paletti vaaleita ja ruskehtavia sävyjä. Minun suosikkejä ovat 1 ja 5. Varmasti palettia tulee käytettyä, tosin todennäköisesti yhdistelen paletin sävyihin jotain muita luomivärejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!