13.2.2015

Matta Sleek ja hohtava Shiseido


Tässä meikissä fiilistelin taas Sleekin tummien sävyjen mattapaletin Ultra Matts V2 luomivärin loistavaa pigmenttiä. Paletin punertava violetti sävy Villan on intensiivinen ja peittävä mutta silti sen saa häivytettyä hyvin.


Tässä meikissä Villan-luomiväriä liikkuvalla luomella ja ulkokulmassa.

Liikkuvan luomen keskellä viileää pinkkiä Shiseidon kolmikosta PK 403.
Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla saman paletin vaaleinta sävyä. Tämä Shiseidon paletti on kyllä yksi parhaita ostoksiani ikinä! Ihanat värit ja koostumus.


Tykkään yhdistää samaan meikkiin erilaisia punertavia sävyjä. Tässä on punaviolettia, pinkkiä, vaaleanpunaista ja lisäksi vielä pastellista koralliin taittuva oranssia häivytettynä luomivaosta ylöspäin.

Alaluomella Sleekin paletin matta ruskea Paper Bag.

Yläluomella viininpunainen MUFEn geelirajaus.


Poskipunana vaaleanpunainen Chanel Tumulte. Se on tarpeeksi hillitty mutta samalla terveen ruusuinen pari voimakkaanväriselle silmämeikille.

Kynsilläkin violettia ja Chanelia, mun löytö Taboo. Olen nyt lakannut tällä samalla lakalla varmaan neljä kertaa peräkkäin, sinänsä ihmeellistä :) Mutta lakka on niin helppokäyttöinen - yksi kerros riittää ja väri sopii mun fiilikseen ja asuihin.

Aurinkokin välillä näyttäytyy jo! Auringonvalossa Taboo hohtaa sinisinä ja punaisina kipinöinä kynsillä.

Siirsin mun meikkauspisteen meikkipöydältä leveälle valoisalle ikkunalaudalle. Aina on alkuun lievä shokki meikata taas luonnonvalossa talven pimeyden jälkeen! Sähkövalo antaa jonkin verran anteeksi huolimattomia häivytyksiä tai hieman liian paksuja meikkikerroksia mutta luonnonvalossa näkyy kaikki.

Juuri tähän aikaan vuodesta kadulla näkyy tavallista enemmän naisia joilla on varjostukset tai poskipunat hiukan ohi maalin - varmaankin juuri siksi että on meikattu keinovalossa jossakin kylppärissä ja sitten ulkona luonnonvalossa meikki näyttääkin yhtäkkiä paljon ärhäkämmältä.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä tykkään näistä sävyistä hirmuisen paljon! Häivytyksissä on toki parantamisen varaa :D

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!