17.2.2015

Sinisessä kevättä kohti


Näin siinä sitten kävi :) Sininen, joka on aina ollut mulle henkisesti haastava ja vaikea meikkiväri, onkin yhtäkkiä mun suosikkimeikkiväri!


Syytän kauneusblogeja ja -bloggareita! Inspiroidun valtavasti siitä, miten Pirjo lähestyy värejä meikeissään - pelottomasti ja luontevasti. Nautin kuvista ja bongailen uusia ideoita kun blogit postaa infoa kevään uusista meikkikokoelmista.

Vaikuttaa siltä että kevään meikkitrendit jakautuvat kahteen leiriin - toisessa suositaan nudea ja ihonsävyjä, toisessa maalataan iholle vahvoja värejä ja monessa kokoelmassa yhdistetään sinistä ja vihreää vaaleanpunaiseen.

Sillä ei ole väliä, että kaikkia houkuttelevia meikkisarjoja ei ole myynnissä Suomessa! Kaikkia trendejä ei ole pakko seurata eikä kaikkia tuotteita todellakaan tarvitse ostaa mutta aina välillä on hyvä katsoa asioita tuorein silmin.Silmämeikissä Sleekin ja Shiseidon luomivärejä.
Poskipäillä BareMinerals Illuminating Mineral Veil, mun uusi highlighter-rakkaus.

Mikä on sinun lempiväri tällä hetkellä?


4 kommenttia:

 1. Sininen ja vihreä tällä hetkellä. Tosin vaaleanpunainen/ruskea/kulta ovat olleet aika usein käytössä, sillä ne sininen tarvii aina vähän ekstrahuomiota (ainakin sinisilmäiselle), jottei näytä suttuiselta. Vaaleanpunaista ja sinistä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

  Kiitokset muuten inspiraatiokommentista :) olen todella otettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on minun puolella :) Oikeesti, minusta värit ovat yksi elämän suuria pieniä iloja! Ja mun mieliala kohoaa aina kun näen iloisia värikkäitä meikkejä :)

   Poista
 2. Haluaisin vinkata yhdestä lempiblogistani. Gently out of time eli http://tiahaar.blogspot.fi on mielenkiintoisia silmämeikkejä pullollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeii! Tämähän on tuttu blogi, itsekin sitä luen, epäsäännöllisesti kylläkin. Pitääpä vierailla useammin, kiitos muistutuksesta :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!