23.2.2015

Ulkoiluhuulipunat. Lumene Wild Rose Lipstick 65 & 17

Aurinko paistelee yhä useammin ja ilmat tuntuu jo melkein keväisiltä. Olen käynyt talvikooman jälkeen taas pitkillä kävelylenkeillä, ihastelemassa komeita maisemia ja sinistä taivasta. Lenkille nyt en kummempaa meikkiä tarvitse, hyvä aurinkovoide (mun uusi rakkaus Ruboril Expert 50+!) ja aurinkolasit ovat tärkeimpiä elementtejä. Ja kävin ihan varta vasten hakemassa pari aurinkosuojakertoimella varustettua huulipunaa "ulkoiluhuulipuniksi". Huulet on ainoa kohta, joka naamasta näkyy aurinkolasien kanssa, lisäksi huulet palaa helposti auringossa.

Aurinkosuojalla varustettuja huulipunia on markkinoilla aika vähän. Chanelilla oli joskus Lumiere-huulipunia suojakertoimella mutta ne on ajat sitten lopetettu. Onneksi muistin että Lumenen perushuulipunissa Wild Rose on SPF 15. Marketin sotkuinen testeriteline ei ollut kovin houkuttelevan näköinen ja kaupan valoissa värin valitseminen oli aika "sinnepäin" kun en uskaltanut kokeilla nuhjuisista testereistä huulille... Lopulta valitsin sävyt 65 Flowers/Perennoja ja 17 Iceberry/Lumimarja. Ja minusta valinnat onnistui, kumpikin sävy on minusta oikein sievä:


Tässä sävyt swatchattuna kädelle, kylmässä talvipäivän valossa:


65 on juuri sellainen kirkas, iloinen korallinpunainen sävy mistä tykkään!
Tämä sävy saa mut aina hyvälle tuulelle! Lisäksi tämän huulipunan kanssa silmät näyttää kirkkaamman sinisiltä ja hampaat valkoisemmilta :) Mun suosikkimeikkilook on viime aikoina ollut sellainen moderni Betty Draper, huulipunana juuri tämä Lumenen 65.


Ja sama sävy sähkövalossa. Ihana, ihana punainen!
Lumenen kynsilakka Gel Effect 20 Wild Strawberry on muuten perfect match tälle huulipunalle! Minusta on retrolla tavalla hyvin viehättävää kun kynnet ja huulet ovat samaa sävyä. Hyvin ladylike. Oh, Betty!


Toinen huulipunasävy on ihan erilainen. Nro 17 on hillitty hieno neiti.


Kaunis, ei liian kirkas vaaleanpunainen jossa hiukan helmiäistä. Ihan hiukan, puikossa huomaa että huulipunassa on vähän huurretta mutta huulilla se ei juuri näy, ehkä hiukan makrokuvissa muttei livenä. Onneksi. Helmiäishuulipunat eivät oo mun juttu.


Tämäkin huulipuna on minusta kaunis huulilla. Sävy ei tietenkään ole niin huomiotaherättävä kuin 65 mutta hyvin raikastava. Hyvä pari tälle on rauhallisen vaaleanpunainen poskipuna Chanelin Tumulte.Wild Rose-huulipunien laatu muistuttaa kiiltopunia, mieleen tulevat erityisesti Clarinsin Joli Rouge-punat. Samankaltainen kevyt, voidemainen, kiiltävä, huulille sulava koostumus ja samantyylinen marjaisa tuoksu. Laatu ei ole erityisen pysyvä mutta huulet pysyvät pehmeinä. Kirkkaampi 65 levittyy minusta paremmin ja tasaisemmin ja on pigmenttisempi. 17 jättää levityksen aikana huulille "kaljuja" kohtia mutta onneksi neutraali sävy antaa paljon anteeksi. Veikkaan että jos huulten ympärillä on pystyjuonteita, nämä ovat juuri sensorttisia punia jotka saattavat karata niihin.


Huulipunien heikoin kohta on halvan ja hauraan oloinen pakkaus. Oikeesti, Lumene, nyt on menty siitä missä aita on edullisin matalin. Tummansinistä ja hopeaa yhdistävä kevyt muovihylsy ei näytä kauniilta eikä kovin kestävältä. Itse asiassa mun nro 17, tai siis sen pakkaus, oli rikki jo kun sen ekan kerran avasin! Edulliseltakaan (nämä maksaa n. 10€/kpl) huulipunalta en osannut odottaa moista!


Olisi ehkä pitänyt valittaa kauppaan mutta jäi tekemättä. Mutta jos olet ostamassa tämän sarjan huulipunia, kannattaa ehkä avata pakkaus heti kaupassa ja tarkistaa että kaikki on kunnossa eikä hylsystä irtoaa muovinpalasia heti kättelyssä.

Kauniissa ja toimivassa pakkauksessa nämä olisivat oikein kivoja kiiltopunia. Sävyt ovat kaunita ja tuntu huulilla mukava. Ja SPF 15 tekee näistä harvinaisia! Voi Lumene, miksi piti säästää väärässä kohdassa?

2 kommenttia:

 1. Oi, moderni Betty Draper kuulostaa huikean hyvältä, ja tuo 65 Perennoja on tosi hehkeä! Olen nyt niin Mad Men -maailmassa kun ollaan katsottu sitä joulun jälkeen melkein joka ilta dvd:ltä, että olen aivan inspiroitunut Betty Draperista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sattuma! Me just katsottiin Mad Menin kaudet 1 ja 2! Minusta Bettyn tyyli on niissä alkukausien jaksoissa niin ihana kun eletään vuosia 61-62 ja hänen tyyli on vielä niin vahvasti 50-lukua, hänen kukoistuskauden aikaa nuorena mallikaunottarena. Se on yksi parhaista kauneuslookeista ikinä - ei pelkästään Bettylle vaan yleensäkin - punaiset huulet ja kaunis iho ja hillityt kiehkurat, oh my! Mun rennompi versio on vähemmän piirretty, huulipuna kevyempää koostumusta (50-luvun punat oli aika tönkköjä!) ja rennommalla tukalla. Betty varmaan ajattelisi että höh mikä homssu :D

   65 on ihana sävy. Tänään taas sitä käytin ja kyllä, hyvin raikastava ja intensiivinen olematta silti liian päällekäyvä. Sama sävy ja SPF laadukkaammassa pakkauksessa olisi hyvä löytää...

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!