9.2.2015

Vielä kerran pink & blue


Voi voi, sininen ei ole koskaan ollut mulle helppo meikkiväri käyttää. Jotenkin arastelen aina sitä omissa meikeissä, vaikka muilla se on usein minusta kaunis. Osittain siksikin halusin nyt kerrankin kokeilla erilaisia sinistä silmämeikkejä joissa sininen yhdistyy vaaleanpunaiseen - Guerlainin kevätkokoelman hengessä. Aikaisempi kokeiluni sinipinkillä teemalla löytyy täältä.


Luonnonvalossa
Käytin samoja sävyjä kuin viimeksikin - tummansinistä ja vaaleansinistä Sleekin mattapaleteista Darks ja Brights sekä vaaleanpunaiseen taittuvaa vaaleaa ja kylmää pinkkiä Shiseidon vaaleanpunaisesta triosta PK403.

Tummansinistä kosteana rajauksiin ja kuivana koko liikkuvalla luomella (paitsi liikkuvan luomen keskikohdan jätin paljaaksi) häivyttäen ylöspäin luomivaon yli.
Levitin liikkuvan luomen keskelle vaaleansinistä.
Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla lähes valkoista Shiseidon sävyä.
Häivytyksessä hiukan Shiseidon pinkkiä.
Sininen MUSin sisäkajal.

Luonnonvalossa
Tästä meikistä yllättäen tykkäsin, vaikka se onkin "tositosisininen" :D Mutta minusta se kuitenkin sopii paremmin keinotekoiseen valaistukseen.

Sähkövalossa

Tykkään erityisesti siitä kun sinisen ja pinkin sekoittumiskohdassa tulee hentoa lilaa vivahdetta! Ja lila yhdistyy päässäni aina kevääseen. Ehkä siksi tästä meikistä mulle tuli hyvä fiilis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!