4.2.2015

Vielä yksi meikki IsaDoran kevätpaletilla 60 Nude Essentials


Parina viime päivänä olen meikannut tällä uudella paletilla, kokeillut erilaisia versioita. Minusta paletti on parhaillaan kun siihen yhdistää "ulkopuolisia" sävyjä antamaan lisää kontrastia tai luomaan väriläiskää säyseän paletin luomivärien taustalle.


Tässä meikissä yhdistin vaaleanruskeaan ja kermanvaaleaan rajauksen tummanharmaalla, lähes mustalla puuterimaisella mattavärillä.


Ruskea taupe luomiväri 5 yläluomella ja kevyenä rajauksena alaluomella. Häivytin värin ylös- ja ulospäin.

Häivytyksessä apuna käytin paletin vaaleinta sävyä 1.

Silmän sisäkulmassa ja liikkuvan luomen keskellä hohtavaa vaaleaa sävyä 2.

Sitten vielä utuinen rajaus mustanharmaalla matalla puuterimaisella rajausvärillä. Häivytin värin ylös- ja ulospäin. Rajauksen paksuin ja tummin kohta on myös koko meikin tummin piste.

Alaluomen sisärajauksena IsaDoran kajal Blonde, kuinkas muuten.


Minusta silmämeikistä tuli juuri sopivalla tavalla "tylsä", siis ei liian tumma tai räikeä tai huomiotaherättävä. Sellainen joka saa ihmiset sanomaan "sinulla on kauniit silmät" eikä "onpa päheä meikki!" :)

Yhdistin neutraalisävyiseen silmämeikkiin korallinpunaiset huulet.
Poskipunakin on koralli. IsaDoran kevätkokoelmaan kuuluva sävy 13 Perfect Peach ei ehkä oo minusta "peach" mutta on aivan hurmaava! Olen nyt käyttänyt sitä lähes joka päivä ja tykkään sävystä valtavasti. Se on kuin vitamiinipommi keskellä talven harmautta!

Huomisesta eteenpäin pidän taukoa ruskeabeigeistä meikeistä. Olen luvannut ihastuttavalle Pumpulille yrittää sini-vaaleanpunaista meikkiä, itseäkin kiinnostaa nähdä, mitä siitä tulee :) Pink & blue, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!