9.3.2015

Free your Mind, se on kevät nyt!


Kevät ja aurinko! Tänään oli jo tarpeeksi lämmin pitää nahkarotsia talvipalttoon sijaan. Aurinko paistoi, purot solisi ja fiilis oli korkealla. Ja kun välillä vilkuilin kynsiäni, hymyiytti vieläkin enemmän :)

Osasyynä tähän Free your Mind, iloinen pastellivärien sekoitus  simppelissä lakkapullossa by H & M.
Minulle tästä hässäkästä tulee mieleen pääsiäismunat ja lumen alta kurkkivat ensimmäiset herkät kevätkukat. Kompakti 5ml annos kevätfiilistä edulliseen 2,99€ hintaan.

Free your Mind on moniväristä ja -kokoista confetti-hilettä pastellisävyissä lillumassa kirkkaassa lakkapohjassa. En tykkää käyttää tämäntyyppisiä lakkoja yksinään paljaalla kynnellä, minusta ne näyttää aina paremmalta tasavärisellä pohjalla. Nyt käytin pohjalakkana OPIn sävyä Chillin' Like a Villain.

Minusta sen kevyt, persikkainen nudesävy on loistava pohja herkille pastelleille. Chillin' Like a Villain on koostumukseltaan läpikuultava, levitin kaksi kerrosta ja olisin kaivannut kolmatta jos olisin halunnut käyttää tätä sävyä yksinään.


Tämän maitomaisen, persikkaisen pohjalakan päälle levitin yhden kerroksen pastellisia väripilkkuja Free your Mind-putelista.


Minusta lopputulos on söötti! Nopealla vilkaisulla kynnet ovat lähes nudet mutta jos tarkemmin katsoo, niissä näkyy valkoisia, turkooseja, salaatinvihreitä ja vaaleanpunaisia hippusia.

Free your Mind-lakka ei ehkä ole mitään mullistavaa kosmetiikan markkinoilla mutta siinä on mielestäni suloisia kevätsävyjä - minun suosikkivärejä - ja hyvä koostumus - yksi kerros on juuri sopivasti!

Aurinkoisia kevätpäiviä teille kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!