15.3.2015

Hurja ihana Baby Doll. Pinkki-vihreämeikki MUSin tuotteilla.


Edellisessä postauksessani oli violettia ja kylmää vihreää yhdistävä meikki. Tänään kokeilin samantyylistä, mutta vielä astetta värikkäämpää yhdistelmää, pinkkiä ja vihreää.


Tämä oli hyvä tilaisuus kokeilla MUSin hohtavaa pinkkiä luomiväriä Cybershadow sävyssä Baby Doll. Sävy vaikutti sekä kiehtovalta että vähän pelottavalta. Pelkäsin hiukan että tämä voimakkaasti kiiltävä luomiväri olisi too much mutta sen hienojakoinen koostumus näköjään toimii hyvin, vaikka olenkin jo reippaasti yli 20 :) Minusta Baby Doll on i-ha-na! Levitin sen liikkuvalle luomelle.

Häivytin pinkin rajat mattasävyllä Microshadow Saga.

Silmän sisäkulmassa ja keskellä liikkuvaa luomea on MUSin Microshadow Cotton Candy, hyvin vaalea helmiäisvaaleanpunainen.

MUS Baby Doll, Cotton Candy, DuchessYläluomen rajauksena MUSin kulmakarvatrion tummin sävy, lähes musta matta. Alaluomen rajasin MUSin kynällä Duchess. Siinä on hohtavia hiukkasia ja siksi Duchess ikävä kyllä ei sovellu sisärajauksiin (tai niin ainakin lukee kynän kyljessä, tottelin ohjetta ja rajasin sisäluomen mustalla kajalilla). Kynä on pehmeä ja pigmenttinen ja liukuu luomelle ongelmitta.

Meikkasin aamulla ja otin kuvat vasta illalla, sähkövalossa. Luomivärit pysyivät paikoillaan ongelmitta ja mikä yllättävintä, myös pehmeä vihreä rajauskynä oli siististi paikallaan vielä yksitoista tuntia levityksen jälkeen! (Mustan sisäkajalin freesasin ennen kuvien ottamista, se ei mulla ikinä pysy.)

4 kommenttia:

 1. Ihana! Pinkki on vaan nii söpöä.. Ja niin aikuismaista, eikö?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tämä pinkki luomiväri oli positiivinen ylläri! Näytti niin rajulta napissa mutta tykkäsin siltä miltä se näyttää iholla. Ja Duchess-kynä yllätti kestävyydellään. Yleensä en tykkää käyttää rajauskyniä kun mun rasvoittuvalla iholla mikään ei pysy... Tämäpä pysyi!

   Aikuismaista, hehe :)

   Poista
 2. Noniin.. Sain "taiteiltua" oman pinkin meikkini. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!