24.3.2015

Hyvä nude luomiväri ja pari neutraalisävyistä meikkiä


Mattainen vaalea nude luomiväri - onko tylsempää meikkisävyä olemassakaan? En kiinnitä niihin kovin paljon huomiota ja oikeastaan pitäisi, kuten välillä havahdun huomaamaan. Hyvä nude on monen meikin hiljainen taustavaikuttaja!


Clarinsin mattaluomivärit Ombre Matte putkahtivat myyntiin osana syyskokoelmaa 2014 ja vasta nyt tajusin miten kätevä tämä vaalea nude 02 Nude Pink on meikissä kuin meikissä.Pakkaus on kaunis  - läpinäkyvä pyöreä rasia ja kaunis korkki "taottua kultaa". Korkkia pitää pyörittää auki mikä on minusta epäkäytännöllistä. Silti kokonaisuus on tosi sievä ja houkutteleva!

Clarinsin mukaan Ombre Matte on cream-to-powder mutta minusta se vaikuttaa ihan puuterimaiselta luomiväriltä: levittyy mainiosti aitokarvasiveltimillä eikä tunnu tippaakaan voidemaiselta luomilla.


Aluksi ihmettelin nimeä "Nude Pink" koska missä se pink muka on? Mutta totta, tässä mattabeigessä on hento roosa häivähdys. Luomiväri yllätti minut muuttumalla iholla hiukan vaaleammaksi kuin mitä väri rasiassa antoi ymmärtää. Minun iholla sen sävy katoaa:


Juuri tämä näkymättömyys on Nude Pinkin paras puoli. Se näyttää iholta - eli sillä voi häivyttää minkä tahansa sävyn sulautumaan ihoon.

Ja tietenkin sekin auttaa että tyypit Clarinsilla eivät valehdelleet pysyvyyden ja helpon levittymisen suhteen. Pakkauksen tekstit pitävät paikkansa!

On sellainen perusmeikkikaava - kaikille varmasti tuttu - jossa ensin levitetään koko luomelle vaaleaa sävyä pohjustukseksi ja sitten lisätään tummat ja kirkkaat luomivärit päälle. Mä en omissa meikeissä tykkää tästä tekniikasta, jotenkin se ylimääräinen kerros vaaleaa sävyä luomella tuntuu turhan raskaalta. Sen sijaan aloitan useimmiten tummista sävyistä ja lisään vaaleaa (beigeä) vain niihin kohtiin, missä vaaleaa tarvitsen - kulmaluulle (kunhan sävy ei ole helmiäinen, matta toimii kulman alla paremmin!), keskelle liikkuvaa luomea, silmän sisäkulmaan, silmämeikin ulkoreunoille. Tähän tarkoitukseen Ombre Matte Nude Pink on tosi kätevä!


Päivän meikissä keskiruskeaa sävyä isaDoran kevätpaletista 60 Nude Essentials jota häivyttelin reippaasti Clarinsin sävyllä Nude Pink. Clarinsin beigeroosaa on keskellä liikkuvaa luomea, kulmaluulla ja varjostuksen häivytyksessä silmämeikin uloimmassa osassa silmän ulkokulmassa.

Rajauskynä MUS Seduced by the dark.

Ruskeasävyiseen silmämeikkiin yhdistin kirkkaanpunaiset huulet, testailin ensimmäistä kertaa Rimmelin kestomaalia Provokalips sävyssä 500 Kiss me you fool. Toistaiseksi en osaa päättää, onko sen koostumus minusta ihana vai kamala, väri ainakin on nätti!

Toinen meikki on sekin neutraaleja sävyjä mutta tummempi. Otin kuvat vasta iltapäivällä joten meikki ei ole niissä enää ihan tuore ja raikas.


Silmämeikissä luomiväreinä ja rajauksena kaikki kolme mattasävyä MUSin kulmakarvapuuteritriosta (ja vaalein niistä hoitamassa varsinaista tehtäväänsä kulmakarvavärinä). Keskellä liikkuvaa luomea ja silmän sisäkulmassa hiukan vaaleaa shimmeria. Ja luotettava Nude Pink kulmaluulla ja häivyttämässä kaikkea.


Tämän tummemman silmämeikin kaveriksi kokeilin eri huulipunia mutta lopulta päädyin MUSin mattapunaan Mandy.


Minkä verran tulee käytettyä vaaleita nudesävyjä? Onko lemppareita? Mitä mieltä Clarinsin luomiväreistä?

2 kommenttia:

 1. Kauniita meikkejä. Erityisesti tummempi on mieleeni kauniin muodon ja pehmennetyn tuloksen suhteen. Olen silmäillyt Clarinsin purkkeja, mutta en ole päätynyt ostamaan sävyjä. Jotenkin nudesävyt on sellaisia että käytän mielummin ne rehdisti pressattuina puuterimaisina tuotteina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse vieroksuin näitä Clarinsin solo-nappeja kun niissä lukee että cream-to -powder enkä oikein välitä voidemaisesta koostumuksesta (eivät tahdo pysyä mun luomilla). Mutta eihän tämä mikään voidemainen ole! Ja häivyttämiseen yksi parhaista luomiväreistä mitä olen kokeillut :)

   Se tummempi meikki ois kaivannut irtoripsiä ehkä, olin liian laiska... Kiitos kehuista, tuli hyvä mieli .)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!