20.3.2015

Ihan paras silmämeikinpoistoaine


Olen käyttänyt Lumenen vedenkestävän silmämeikin kaksifaasista silmämeikinpoistoainetta jo pienen ikuisuuden ajan. En edes erityisemmin halua kokeilla muita vaihtoehtoja, tämä yksi tuote on niin lähellä täydellistä kuin olla voi - ainakin mun mielestä. Lumene Waterproof Eye Makeup Remover, mun suosikki!


Tärkeintä silmämeikinpoistoaineessa on se että se hoitaa homman - pesee sen silmämeikin pois kunnolla, nopeasti ja tehokkaasti. En jaksa mitään monimutkaisia meikinpoistorituaaleja. Ellei meikki lähde pois yhdellä tuotteella, minusta silloin pitää vaihtaa putsaria!

Rakastan sitä kun vain yhdellä silmämeikinpoistoaineella kyllästetyllä vanulapulla saan pois vedenkestävän ripsivärin, vedenkestävän rajausvärin, kaikki luomivärit ja silmämeikinpohjustusaineet. Helppoa: ravistan putelia voimakkaasti, kaadan ainetta vanulapulle, painan sitä luomea vasten ja lasken hitaasti kymmeneen (aine tarvitsee hetken aikaa tunkeutua meikkikerrosten läpi ja liuottaa meikkiä pois), sitten pyyhin. That's it. (Sitten vasta pesen kasvot koko kasvoille tarkoitetulla putsarilla ja vedellä. Lumene suosittelee huuhtelemaan silmät vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen käytön jälkeen - näin lukee pakkauksessakin - ja kasvojen pesun aikana ne huuhtoutuu samalla.) Waterproow eye makeup remover toimii mun luomilla aina, kaikkiin eri merkkien luomiväreihin, pohjustustuotteisiin, rajausväreihin ja ripsiväreihin, mitä olen tähän asti kokeillut. Toimii vedenkestäviin ja vesiliukoisiin meikkeihin. Pomminvarma tuote!

Vuosien käytön aikana se ei ole kertaakaan ärsyttänyt mun ihoa tai silmäluomia. Oopperaproggiksissakin meillä oli aina näitä waterproof remover-pulloja maskihuoneessa koska tällä lähti kätevästi ja hankaamatta pois paksuinkin näyttömömeikki (eikä laulajat yleensä harrasta pitkiä monivaiheisia puhdistussessioita esityksen jälkeen). Tällä lähtee pois myös pigmenttinen huulipuna. Itse asiassa joskus mattaiset, tummasävyiset huulipunat eivät tahdo millään muulla irrotakaan. Usein pyyhin tällä aineella koko kasvot ennen lopullista kasvopesua puhdistusgeelillä ja vedellä, varsinkin jos olen jostain syystä tehnyt tavallista perusteellisemman meikkipohjan. Öljyinen silmämeikinpoistoaine toimii kasvoilla samaan tapaan kuin silmäluomillakin - liuottaa meikkikerroksia ja tehostaa siis puhdistusta. Toimii siis samaan tyyliin kuin japanilaistyylisen puhdistuksen alkuvaiheessa käytetty puhdistusöljy.


Lumene myy loistavaa vedenkestävän silmämeikin poistoainettaan normaalisti 100 ml puteleissa mutta aina välillä tätä saa tuplakokoisena, 200 ml pulloissa samaan hintaan. Nytkin Anttilassa oli tämä tarjous ja ostin kerralla kolme pulloa. Eipä tarvii heti hakea lisää :)

Mikä on sinun lemppari silmämeikinpoistoaine?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!