19.3.2015

Ihana MUS Mandy. Kaksi tapaa käyttää mattaa fuksianpinkkiä huulipunaa + mun uusi tukka.


En ole kovin säikky kirkkaanväristen huulipunien suhteen. Kestosuosikkejani ovat kirkkaat, energiset pinkin sävyt. Ja nyt taisin löytää uuden lempparin :)

Itse asiassa mulla on kaksi uutta huulipunaa, molemmat Make Up Storen ja molemmista olen ihan innoissani. Mutta niistä kahdesta kirkas, räväkkä fuksianpinkki mattahuulipuna Mandy on tämän postauksen tähti!Pakkaus on tyylikäs, musta ja jotenkin luotettavan oloinen. Huulipuna sulkeutuu tiiviisti napsahduksen kera. Pohjassa lukee huulipunan nimi ja koostumus.
Make Up Storella on erilaisia huulipunakoostumuksia, mattaa, cremeä, sheer-punia ja kimaltavia ja ne on kaikki pakattu samanlaisiin mustiin hylsyihin. Ainakin toistaiseksi. Lähikuukausina MUS uusii suurimman osan tuotteistaan, mm. luomivärit ja huulipunat uudistuvat! Koostumukset, sävyt ja pakkaukset tulevat muuttumaan. Pakkauksista tulee neliskulmaisia, huulipunahylsyistäkin kulmikkaita.
Mandy on upeanvärinen huulipuna. Syvä pinkki-fuksia.Sähköisessä valossa sävy muuttuu hieman lämpimämmäksi mutta ei menetä tehoaan. Tämä on loistava huulipunasävy sekä päivämeikkiin että illan juhliin.

Koostumus ei ole kovin kosteuttavan oloinen, tyypillistä mattapunille. En kuitenkaan koe että tämä kuivattaisi huulia. Rohtuneille, kuiville huulille tämä ei ole paras mahdollinen puna.


Huulipuna ei ole hajustettu, minusta se on vain hyvä asia. Ei tuoksu hyvälle eikä pahalle, ei millekään. Koostumus on tuhti, paksu, pigmenttinen ja peittävä.

Parhaan tuloksen tällä huulipunalla saan kun levitän siveltimellä. Jos tämän haluaa levittää suoraan puikosta, on ehkä parempi että huulet on prepattu ensin huulivoiteella, sitten tämä mattakoostumus liukuu huulille paremmin. Näissä kuvissa Mandy-huulipuna sellaisenaan, puhtaille huulille siveltimellä levitettynä.


Tykkään yhdistää voimakkaanväriset huulet kissamaisiin rajauksiin ja nudesävyihin silmissä.

Tässä meikissä silmissä vaalein ja tummin sävy MUSin kolmen värin kulmakarvapaletista. Paletin vaalein eli matta beigenruskea varjostuksena sekä kulmakarvavärinä ja tummin, matta mustanharmaa yläluomen rajauksena. Käytin tätä tummaa sävyä kosteana ripsien tyvessä ja päälle vielä kuivana pehmentämään rajausta.

Alaluomen sisärajauksena MUS Vanilla.Poskipuna on pehmeä vaaleanpunainen Chanel Tumulte.


Tässä vielä kokonassukuvat. Kuvissa näkyy myös uusi tukka Kajaanin kampaamokäynnin jäkeen. Nyt lyhyempänä tukka jaksaa kihartua reippaammin, tykkään tosi paljon siitä miten se asettuu itsestään. Pesen, annan kuivua itsestään ja kuivumisen aikana puristelen tukkaan öljyä ja jotain kevyttä voidetta että kiharat erottuu selkeämmin. Minusta sellainen huoleton pehko tasapainottaa jotenkin huolellisesti rajattuja silmiä ja maalattuja huulia.

Toinen tapa käyttää pigmenttistä huulipunaa on kevyesti taputella se huulille sormin. Mun vapaapäivälook :)


Huulille jää pigmenttiä mutta lopputulos on paljon pehmeämpi, sellainen pastellinen. Kevyt ja utuinen tuli koko lookistakin, silmissä nudea ja vaaleanpunaista, ei rajauksia. Poskipunana sama Tumulte. Ensi kerralla taidan kokeilla Mandy-huulipunaa poskipunan roolissa!


Mandy on mun tämänhetkinen lempparipuna :) Väri on mahtava, kirkas pinkki saa mut aina hyvälle tuulelle. Lisäksi puna pysyy hyvin. Itse asiassa huulipunan pigmentti pinttyy ihoon niin tiukasti että käytän sen poistamiseen vedenkestävän silmämeikin poistoainetta (mun suosikki on Lumenen), sillä se lähtee todella vaivattomasti.


4 kommenttia:

 1. Kiva tukka! Haluaisin itsekin lyhyempää, mutta sitten pitäisi ravata kampaajalla jatkuvasti ja olen säästökuurilla.
  Pitänee käydä ostamassa yksi suosikkisävy jemmaan, jos MUS uusii sävytkin. Se on nimeltään joko Crust tai Crisp :D Käytän sitä tosin harvoin - se on tuota mattakoostumusta, joka vaatii huulilta hyvää kuntoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Oh, oon niin helpottunut kun puolet hiuksista jäi sinne kampaamon lattialle!

   Mä käsitin niin että päivittävät pakkauksien lisäksi myös kaiken muun eli saattaa mennä sävyt kokonaan tai osittain uusiksi. Crisp on muistaakseni tummanpunainen mutta läpikuultavaa koostumusta, Crust sellainen vaalea matta :)

   Poista
  2. Aika hyvin muistat sävyt! Se on sitten Crust - se on kirkas, mutta vaalea. Et sattuisi tietämään samantyyppistä sävyä, jossa olisi helpompi koostumus?

   Poista
  3. Mä oon tuijottanut MUSin huulipunasävyvalikoimaa aika pitkään kun pähkäilin, mitä mun pitäisi hankkia :D (sekä liikkeessä että läppärin ruudulta).
   Tiiätkö, musta tuntuu että Crustin ongelma on paitsi mattakoostumus (sinänsä jo haasteellinen) niin myös itse sävy. Ihan kuin siinä olisi tilkka valkoista pigmenttiä mukana mikä tekee siitä sellaisen hiukan pastellisen vaalean. Ja olen lukenut että kun huulipunassa on valkoista pigmenttiä, siitä tulee "hankala" levittyvyydeltään, vaikea saada tasaiseksi kerrokseksi huulille. Ja mitä enemmän valkoista, sitä ongelmallisempi koostumus :( MUSin sävyistä kun mietin vastaavaa niin mulle mieleen tulee Prairie, se on kans lämmin vaalea ja koostumukseltaan kevyt.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!