23.3.2015

MUS cyber shadow Sapphire ja kaksi hyvin erilaista meikkiä "sinisellä" luomivärillä.


Kuten olen jo aikaisemmin kirjoittanut, Make Up Storen valikoima uudistuu pikkuhiljaa, mm. pakkaukset muuttuvat. Nyt on Matkuksen liikkeessä vanhanmalliset metallinhohtoiset cyber shadow-luomivärit 6,50€/kpl. Tietenkin sorruin! Valitsin sävyn nimeltä Sapphire.Tämä luomiväri ei millään halua tulla kuvatuksi sellaisena kuin sen näen napissa! Ehkä syynä on sen metallinen hohto joka saa kamerat sekaisin. Kuvissa se on vuoroin liian sininen tai liian violetti ja jotenkin hailakka, arrgh! Mutta napissa se on hyvin syvä, vahva sävy joka on siinä rajalla, ollako vielä sininen vaiko jo violetti. Eli sellaista jännää punertavaa vivahdetta on mukana aika reippaasti. Kyseessä ei ole mikään perussävy ollenkaan vaan paljon vivahteikkaampi ja mielenkiintoisempi tapaus.Swatchasin puhtaalle kuivalle iholle ilman pohjustusta. Cyber shadow on koostumukseltaan jännän hohtava, metallinen, onneksi hyvin hienojakoinen. Sillä saa tarvittaessa intensiivistä väriä mutta sen pystyy häivyttämään melkein olemattomiin. Minua viehättää kovasti näille luomiväreille ominainen valontaittokyky ja sellainen tietynlainen läpikuultavuus mikä näyttää kauniilta iholla kun cyber shadow-luomivärin levittää iholle ohuena huntuna.

Tein pari meikkiä Sapphiren kanssa.


Eka on sattumalta puhtaasti MUS-meikki. Väkevänsininen sellainen. Rajasin yläluomen paksusti Make Up Storen kaksivärisellä sinisellä kynällä Blue Pigment, yritin tähdätä sen tummansinisen puolen ihoa vasten.

Häivytin kynärajauksen ja taputtelin koko liikkuvalle luomelle Sapphire-luomiväriä sormenpäällä. Häivytin senkin, pullealla siveltimellä. Varjostin kevyesti MUSin mattasävyllä Saga. Rajasin sisäluomet MUSin kynällä Seduced by the dark, se on murrettu tumma ruskea/luumu, sellainen jännä sävy sekin.


Sitten puuhastelin muuta (mm. värjäsin tukan, vihdoin ja viimein vähän viileämpi sävy, jee!) ja tein toisen meikin. Mutta paaaljon paljon kevyemmän. Halusin meikistä sellaista kevyttä, vesivärimäistä.


Tässä liikkuvalla luomella kullanhohtoinen persikkainen sävy Diorin viisikosta Pink May, silmän sisäkulmassa vaalea kultasävy samasta paletista.
Silmän ulkokulmassa hiukan MUSin Sapphire-sävyä. Ei rajauksia ja vain hiukan ripsiväriä.


Huuliin tuli vain kevyt kiilto.

Tässä vaiheessa päivää luonnonvaloa alkoi olla jo niukasti. Sävyt kuitenkin toistuvat kuvissa oikeina.

Tein meikkiin hyvin kevyen pohjan Bare Minerals Original-pohjalla sävyssä Golden Fair (ihana sävy kalpealle kellertävälle iholle!) ja levitin poskiin vaaleanpunaista Chanelin poskipunaa ja Bare Minerals Illuminating Mineral Veil-shimmeria.

Minä ihan lumouduin tästä luomivärisävystä. Tuntuu että kun Sapphire ei ole sellainen reipas puhtaansininen niin sen kanssa on paljon enemmän mahdollisuuksia leikkiä. Sävyä voi syventää, keventää, taittaa jollakin muulla värillä tai korostaa ja vaihtoehtoja on todella paljon. Tämä on mun ensimmäinen sininen luomivärinappi ja olen sen nimenomaan itse valinnut enkä ostanut osana palettia. Ensimmäistä kertaa ihastuin siniseen vaikkakin se muistuttaakin tosi paljon violettia :)

Kolahtaako cyber shadowit? Entä tämä sinisen sävy? Kummasta meikistä tykkäätte enemmän?


2 kommenttia:

  1. Tokihan tämä on kaunis, taitaa olla itse asiassa sellainen, jota olen useamman kerran kokeillut kuitenkaan ostamatta. Ensimmäinen meikki on enemmän omaan mieleeni, tosin toisessa on mielenkiintoinen idea värin käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykästyin tähän luomiväriin ihan täysin, aika inspiroiva sävy! Mielessä pyörii ideoita, millaisia erilaisia meikkejä tällä vois saada aikaan :) Mutta miten sulla ei oo vielä tätä sinistä, oot mun sinisävyisten meikkien guru!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!