17.3.2015

Rauhallinen päivämeikki, MUS Vanilla ja Seduced by the dark.En minä aina meikkaa pinkillä ja smaragdinvihreällä :D Todistusaineistoksi esittelen nyt sellaisen aika "rauhallisen" meikin neutraalin ruskean ja utuisen violetin sävyissä.


Käytin meikissä Make Up Storen luomivärejä. MUSin Microshadow-luomivärit ovat mun lemppareita, jos Diorin paletteja ei lasketa. Tässä meikissä luomella viileää, murrettua violettia jossa harvakseltaan kultahippusta, Silk.
Varjostuksena matta keskiruskea Smog. Tämä sävy on niin suosittu, että on usein loppuunmyyty!
Häivyttelin silmämeikin yläreunaa mattabeigellä sävyllä Saga. Se taitaa olla mun suosikki-microshadow. Saga on vain hiukan ihonsävyäni tummempi ja käytän sitä usein myös kasvoilla varjostusvärinä.


Meikin tärkein elementti on yläluomen rajaus jonka tein poikkeuksellisesti kynällä! Normaalistihan mulla ei oikein tahdo pysyä kynät luomilla ja käytän niitä aika harvoin. Nyt kokeilin ekoja kertoja MUSin tummaa vihreää Duchesse-kynää (alaluomilla tosin) ja se pysyi moitteettomasti koko päivän! Siitä rohkaistuneena tein nyt yläluomen rajaukset MUSin kynällä Seduced by the dark. Kynän koostumus on geelimäinen, liukuu iholle pehmeästi ja sitä pystyy häivyttämään hetken aikaa levityksen jälkeen. Sitten se jotenkin jämähtää iholle ja pysyy yllättävän hyvin - myös minun rasvoittuvalla iholla.


Swatch-kuvassa ylhäällä Seduced by the dark. Piirsin vahvan viivan ja häivytin sen alareunaa jämäkällä luomivärisiveltimellä.
Sen alapuolella vasemmalta oikealle Smog, Saga ja Silk.Tässä silmämeikissä kokeilin myös toista MUS-kynää. Nimittäin alaluomen sisärajauksena ei ole tuttuun tapaan IsaDoran Blonde-kajalkynä vaan MUSin rajauskynä sävyssä Vanilla.

MUS Vanilla

Molemmat kynät toimii mainiosti sisärajauksena kirkastamassa katsetta ja vähentämässä sisäluomen punoitusta. Toimintatavat ovat erilaisia. IsaDoran Blonde-kynä on hyvin pehmeä ja jotenkin peitepuikkomainen (itse asiassa käytän sitä joskus peitepuikon tavoin, terävällä kynällä on helppo annostella sopivan vähän ainetta peittoa tarvitseviin kohtiin) ja sävyltään neutraali vaalea beige.

yllä MUS Vanilla, alla IsaDora Blonde
Make Up Storen kynä Vanilla on minusta vähän kovempi mutta liukenee kosteale sisäluomelle ohueksi kerrokseksi ja värittää sen kalpealla vaaleankeltaisella sävyllä. Juuri tämä sävy on sen salaisuus. Viileä vaaleankeltainen toimii tehokkaasti punaisen neutraloijana ja taikoo sisäluomesta kirkkaan.


MUS Old rose

Huuliin kokeilin pitkästä aikaa "vanhanaikaista" yhdistelmää rajauskynä + huulipuna (harvoin jaksan olla näin perusteellinen). Rajauskynä on sekin MUSin Old rose, minusta se on hyvin onnistunut matta murrettu rosa sävy, lähellä huulten luonnollista väriä. Tämä sopii hyvin monenlaisten huulipunien kanssa.


Huulipunana MUS Mauve berry, viileä nudesävy.

Poskipuna Chanelin viileä pinkki Ultra rose.Viihdyin hyvin tässä suhteellisen rauhallisessa meikissä. Yllätyin ihan, miten hyvin yläluomen rajauksena toiminut kynä pysyi - ainakin 8 tuntia leviämättä. Sen jälkeen alkoi ihon öljyjen aiheuttamat tuhot jo vaikuttaa lopputulokseen. Mullahan on raskas yläluomi + rasvoittuva iho joten ripsien tyvestä kynärajaus alkaa jossain vaiheessa tarttua yläluomen ihoon. Yleensä jos kynärajauksen päälle levittää hiukan irtopuuteria, se estaa tai ainakin viivästyttää rajauksen sotkeutumisen, mutta tällä kertaa en edes käyttänyt tätä kikkaa ollenkaan.

Onko muita vaaleisiin kajal-kyniin addiktoituneita? Mitä käytätte sisäluomen kirkastamiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!