19.3.2015

Vihertää jo!


Kaverit kilpaa postaa facessa kuvia bongaamistaan kevään ensimmäisistä kukkasista. Mä en oo huomannut vielä mitään kukkia kurkkimassa lumen alta, kai meilläpäin on vielä turhan viileää. Herra Savo tosin korjasi hienosti ilmaston puutteet :)Kai mä inspiroiduin näitä siroja vihreitä varsia ihastelemalla, tänään nimittäin vihreäsävyiset luomivärit hyppäsivät käteen kuin itsestään. Kaivoin esille vanhan Diorin viisikooni jota käytän aivan liian vähän siihen nähden, miten paljon siitä tykkään. Mystic Jade on pieni kokoelma hieman outoja sävyjä, viiden luomivärin joukossa kaksi hyvin erilaista vihreää.Mystic Jade-paletin mattaa harmaata (vasen yläkulma) on luomivaossa ja silmän ulkokulmassa.

Liikkuvalle luomelle levitin paletin salaatinvihreää sävyä. se on todella, todella sievä mutta iholla hyvin läpikuultava, kuin vesivärimaalaus. Taputtelin luomivärin sormenpäällä luomelle useita kerroksia että saisin hennon vihreän sävyn näkyviin.

Silmän ulkokulmassa on tummanvihreää sävyä Shiseidon vihreäsävyisestä triosta.

Yläluomen rajasin mustanvihreällä MUFEn rajausgeelillä.

Alaluomella pehmeänä rajauksena Mystic Jaden ruskeanvihreä paletin vasemmasta alakulmasta.

Sisäluomen kirkastajana MUS Vanilla.

Silmän sisäkulmassa hiukan vaaleaa kultashimmeria.


Pohjustuksesta vastaa lempparikolmikkoni: Isispharman sävytetty aurinkosuoja Ruboril 50+, BareMinerals Illuminating Mineral Veil ja Chanel Tumulte. Aamulla perkeloin hiljaa itsekseni, kun iho oli jotenkin kirjava ja kiiltävä mutta nämä kolme kyllä hoitaa hommansa. Meikkaamisen jälkeen olin että huhhuh, tilanne pelastettu!

Ja mulla on uusi huulipuna, MUS Oh La La! (Oikeesti, tuon olisin voinut ostaa jo pelkästään söötin nimen takia!) Haluaisin esitellä sen myöhemmin kunnolla, nyt voin vain sanoa että minusta se toimii hyvin vihreäsävyisen silmämeikin kanssa. Ja että se on tosi kiva sävy, sellainen tavallaan luonnollinen mutta samalla todella raikastava.
Tässä meikissä huulipunan kaverina vielä MUSin kynä Old Rose.

Sellainen vihreä pläjäys tällä kertaa :)
Onko teillä sellaista meikkituotetta joka saattaa unohtua pitkiksi aikaa mutta sitten kun sen kaivaa esille, on kun ois tavannut taas vanhan hyvän ystävän?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!