3.4.2015

Ihonhoidon keikkalainen, ACOn 2-in-1 putsari/naamio


Olen jo aikaisemmin kirjoittanut ihonhoitorutiinistani ja kertonut että pidän yksinkertaisita ja nopeista ratkaisuista. Joskus tuunaan perussettiäni lisäämällä tarpeen mukaan uuden tuotteen. Naamioista noin niinku ihonhoitotuotekategoriana en ole erityisen innostunut, lähinnä siksi että en ole havainnut niistä iholleni kummempaa hyötyä. Kosteuttavia naamioita ihoni harvoin tarvitsee koska ei ole kuivuuteen taipuvainen. Jos jotain naamioita jaksan käyttää, niin puhdistavia ja ihoa kirkastavia. Ja silloinkin on vain plussaa, jos homma hoituu nopeasti ja tehokkaasti ilman kummempia aikaavieviä rituaaleja. En makaisi puolta tuntia naamio kasvoilla ja kurkkuviipaleet silmillä, ajatuskin ahdistaa :D

ACOn puhdistava ja kuoriva naamio Spotless Purifying Two-in-one Mud Cleanser/mask on naamio jota on ilo käyttää. Vaikutusaika on vain 5 min ja naamio oikeastikin tekee jotakin, iho kirkastuu, tuntuu ja näyttää käytön jälkeen puhtaammalta ja sileämmältä.


Tuotetta voi käyttää päivittäin puhdistusaineena (levitetään iholle ja huuhdellaan samantien pois) tai puhdistavana ja kuorivana naamiona (levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 5 min, huuhdellaan pois). Vaikutus perustuu kaoliinisaveen joka imee itseensä rasvaa ihohuokosista ja happoihin (AHA-hapot sekä salisyylihappo) jotka kemiallisesti kuorivat ihoa ja liuottavat talitukkeumia ja kuolleita ihosoluja. Suosittelisin tätä ensisijaisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Minä tykkään käyttää tätä nimenomaan naamiona silloin tällöin, esim. silloin kun iho hormonaalisten muutosten tai stressin takia erittää tavallista enemmän talia ja päivittäinen rutiinini ei pysty kaikkea handlaamaan.

Minusta puhdistavan naamion käyttö on parempi ajoittaa aamuun - sittenhän puhtaammasta ja kirkkaammasta nassusta on iloa koko päiväksi :) Parasta tässä on käyttöhelppous! Eli aamulla levitän tätä suoraan iholle ilman mitään esivalmisteluja. Silmänympärysiho kannattaa kiertää, hapot ja savi ovat sille liikaa! Sitten vaikutusajan käytän vaikkapa hammasvälien putsaamiseen ja hampaiden harjaamiseen. Sitten suihkuun missä naamiokin huuhtoutuu kasvoilta tehokkaasti pois. Ta-daa! Kirkas ja sileä nassu, puhdistuneet huokoset eikä mennyt turhaan aikaa hukkaan!

ACO uudisti tuotteitaan vähän aikaa sitten mutta tämä naamio on ainakin vielä toistaiseksi valikoimassa (ainakin Yliopiston Apteekin sivuilla näkyy vielä). Olisi harmi jos tämä lopetetaan. Varmasti vastaavia tuotteita löytyy muillakin merkeillä mutta tämä on tehokas, riittoisa ja edullinen - 150ml muovituubi maksaa n. 8,50€.

Huom! Tämä naamio on minulla "päiväkäytössä" myös sen sisältämien happojen vuoksi. Käytän yövoiteina retinolivoiteita ja illalla tuore happokuorinta + retinoli päälle voi olla iholle liian raju käsittely, pelaan varman päälle enkä käytä näitä peräkkäin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!