27.4.2015

Kansikuvan inspiroima meikki


Tuoreen Alluren kansi on minusta inspiroiva! Photoshopattu nätti tähtönen, kuten lähes aina, mutta sentään tukka rennosti sekaisin, vaatteena jotakin raikasta aquanväristä (kevään trendivärejä, kuinkas muuten, mutta myös mun lemppariväriä!) ja meikki rento mutta tehokas.

Musta kajal-rajaus ja kuparinen metallisenhohtava luomiväri ja johan on Julianne Houghin photoshopilla kirkastetut jäänsiniset silmät huomion keskipisteenä! Ajattelin tehdä vähän samantyyppisen meikin mutta tietenkin omaan nassuuni sovelletun. Esim. näin tummista kulmista en oikein innostu.

IsaDora Amethyst Crystal


Ostin tämän IsaDoran uudistettuihin luomivärinelikkoihin kuuluvan paletin pääosin siksi että ihastuin sen vaalean kuparin sävyiseen luomiväriin (paletin oikea ylänurkka). Olen sen verran kalpea että usein kupari on ihollani turhan ruskea tai muuten vaan liian vahva, tämä taas on juuri sopiva!


Käytin kuparista sävyä koko luomella ja paletin hohtavaa valkoista silmän sisäkulmassa.


Terävyyttä meikille antaa musta kajal ylä- ja alaluomella. Pehmensin rajausta siveltimellä ja tummensin samalla siveltimellä (jossa siis oli mustan kynän ja kuparisen luomivärin sekoitus) silmän ulkokulmaa ja luomivakoa.


Olen paljon kalpeampi kuin Alluren kansikuvatyttö mutta tykkään silti persikkaisesta, lämpimänsävyisestä poskipunasta. Minusta se sopii hyvin kuparisen luomivärin pariksi. Iho näyttää hiukan lämpimämmältä, vaikkakaan ei päivettyneeltä tietenkään :) Poskipuna on Viva la Divan Aloha, yksi parhaista pehmeistä oranssi-koralleista ikinä.Ostin paletin Amethyst Crystal, kuten jo sanoin, pääosin koska tykkäsin tästä vaaleankuparisesta sävystä. Myöhemmin samana päivänä ostin myös IsaDoran paletin Surf & Sun, jossa myös on vaaleahko metallinen sävy. Ensin mietin että höh, onko ne liian samanlaisia, mutta onneksi ovat ihan erilaisia :)

Vasemmalla sävy paletista 27 Amethyst Crystal, oikealla luomiväri paletista Surf & Sun:


Metallisenhohtavat luomivärit ovat upeita erityisesti auringonvalossa. Koko päivä oli aika harmaa mutta illalla aurinko vihdoin näyttäytyi. Nappasin meikistä muutaman kuvan laskevan auringon valossa.
Uskoisin että tulen käyttämään tätä sävyä usein kesämeikeissä, sen verran nätisti kimaltaa!
Täytyy muuten kehua taas kerran IsaDoran luomivärin hyvää laatua - pysyvyys on huippuluokkaa.

Mistä te keksitte inspiraatiota meikkeihin? Tuleeko kopioitua lehtien tai kauneusblogien lookkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!