14.4.2015

Lumenen uusi kulmakarvavaha sävyssä Blonde


Miten voikin olla niin koukussa meikkituotteeseen joka "ei oikein tee mitään"! Mutta niin se on. Lumenen kulmakarvavahalla en saa aikaiseksi järisyttävää ulkonäön muutosta mutta silti käytän sitä joka päivä! (Tosin mun kulmat eivät ole ihan värittömät. Mutta jos omistaa ihan valkoiset kulmakarvat, tällä vahalla pystyy taikomaan ne näkyviin hetkessä!) Just ostetusta uudesta sävystä Blonde tuli kerralla mun suosikkimeikki kulmakarvoille.


Ylempänä uusi Blonde, alempana vanha kulmakarvavaha

Eli Lumenella on nyt kaksi kulmakarvavahasävyä. Vanha sävy on käsittääkseni pysynyt ennallaan, pakkaus on päivitetty ja korkki muuttunut tyylikkään hopeiseksi. Aineen määrä on sama, 5ml.
Harja on muuttunut. Se on nyt pienempi ja näppärämpi. Ei se edellinenkään mikään valtava ollut mutta tästä uudesta tykkään vielä enemmän. Sillä saa aineen tarkasti juuri sinne minne pitääkin.

Wahan koostumus on aika epävahamainen, muistuttaa minusta enemmän laihaa geeliä. Ainakin vasta-avattuna vaha on kostea. Onneksi tarkan harjan avulla annostelu on helppoa ja itse aine läpikuultavaa joten sotkua tällä ei saa aikaiseksi.


Sävy on hyvä! Vaalea, ei liian tumma, ei liian punertava, sopivan tuhkainen. Just pikkuisen vaaleampi kuin alkuperäinen sävy jota aikaisemmin käytin useamman pakkauksen ja aina mietin että ihan hiukan vaaleampi olisi vielä parempi :) Hyvä Lumene!

Tässä vielä muutamia kuvia joissa kulmakarvameikkinä vain Lumenen vaha sävyssä Blonde/Vaaleanruskea. Kuten meikkikuvista huomaa, kulmakarvavahalla ei pysty täyttämään kulmakarvojen aukkoja samalla tavalla kuin kynällä.


Se mitä vahalla voi tehdä on hiukan tummentaa ja selkeyttää kulmakarvoja. Karvat voi myös asetella vahalla tarvittuun muotoon ja korjata pientä epäsymmetrisyyttä, vaikkapa jos toinen kulma on vähän kapeampi kuin toinen.

Meikkaan kulmat yleensä viimeisinä ja harjaamalla vahaa kulmiin karvoista poistuu samalla kaikki sinne mahdollisesti lentäneet irtopuuterin rippeetkin. Karvoista tulee siistit, kiiltävät ja huolitellut.


Tietenkin jos kaipaa lisää selkeyttä ja näyttävyyttä kulmakarvoihin, mikään ei estä käyttämästä vahan lisäksi kulmakynää tai -puuteria tai vaikka molempia. Mutta arkimeikissä mulle usein riittää tämä yksi pieni juttu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!