1.4.2015

MUS lipstick Gate


Tämä huulipuna on yksi iloinen, kirkkaanvärinen yllätys! Gate on mun eka Make Up Storen huulipuna jossa on sheer eli läpikuultava koostumus. Eli puikossa väri näyttää todella kirkkaalta ja voimakkaalta mutta todellisuudessa se on hieman kiltimpi, miltä alkuun näyttää. Ja paljon monivivahteisempi.


Aluksi mulle tuli sävystä mieleen lempparini punasävyinen huulipuna Chanelin Rouge Allure velvet La Malicieuse. Koostumushan niissä on ihan erilainen, Velvet on mattapunalaatu. Mutta kun swatchasin niitä vierekkäin, tajusin heti että Gate on paitsi läpikuultava ja kosteamman näköinen iholla, myös paljon lämpimämpi, korallisävy jossa oranssia ja pinkin vivahteita. La Malicieuse on punainen pinkeillä vivahteilla.MUS Gate meikkien joukossa
Puikossa Gate on voimakas oranssikoralli. Kirkas ja suoraviivainen. Mutta näköjään tämän huulipunan väri muuttuu todella paljon riippuen siitä, miten sen huulille levittää.

Kaikki tämän postauksen huulimeikkikuvat on otettu samana päivänä, samassa paikassa, maaliskuisen pilvisen päivän luonnonvalossa eikä valokuvien värinkirkkautta yms ole muutettu. Huulilla on vain Gate-huulipunaa, ei muuta. Ainoastaan huulipunan levitystapa vaihtelee - siveltimellä, sormenpäällä taputellen, suoraan tuubista.


Jos tämän huulipunan taputtelee huulille sormin ohuena kerroksena, se on huulilla enemmän lämmin roosa, vähemmän oranssinleiskuva.

Mitä paksumpi kerros huulipunaa, sitä vahvemmin oranssit vivahteet näkyy.

Tässä levitin huulipunan ohuehkona tasaisena kerroksena siveltimelä. Värikerros on peittävämpi ja tulos on heti vahvemmin oranssipainotteinen.

Huulipunan koostumus on muuten tosi miellyttävä, ohut, kevyentuntuinen huulilla. Puna ei tuoksu millekään. Se ei ihan täysin peitä huulten omaa sävyä eikä pintaa.

Tuoreena Gate on kiiltävä huulilla mutta pikkuhiljaa punan kosteus imeytyy huuliin ja kiilto katoaa. Puna kuluu minusta huulilta aika nätisti pois. Lopulta huulille jää vain kevyt pehmeä sävy.

En voi kehua huulipunaa superkosteuttavaksi mutta se ei myöskään kuivata huulia.

Tässä levitin kuluneen huulipunakerroksen päälle lisää väriä suoraan puikosta. Väriä on paksumpi kerros huulten keskellä ja ohuemmin reunoilla. Niinpä sävy on vahvemman oranssi keskeltä ja pinkimpi reunoilta. Sellainen muodikas gradient-efekti ihan itsestään!

Puikosta tämä liukas ohut koostumus on vaikea levittää tasaisesti. Pidän enemmän siveltimen tarkuudesta.Tykkään kovasti tästä huulipunasta, sekä sen pinkimmästä vivahteesta että vahvasta oranssisävystä jonka tällä on mahdollista saada aikaan. Tosin mulla on vielä ongelmia löytää tälle sopivia silmämeikkivaihtoehtoja - tuntuu että ne kirkkaanväriset meikit mitä olen viime aikoina käyttänyt, siniset, lilat ja vihreät, ovat tämän eloisan huulipunan kanssa vähän too much.

Toistaiseksi eniten tykkäsin yhdistelmästä Gate + korallin sävyjä silmiin + kissamaiset rajaukset (esim. tässä) tai pelkästään Gate + eyeliner-rajaus. Pinkki raikas poskipuna sopii hyvin tähän yhtälöön mukaan.


Olen sen verran kalpea että mun kasvoilla Gate näyttää yhtä vahvalta sävyltä kuin klassinen punainen huulipuna vähän tummemmalla iholla. Kirkkaalta väriläiskältä! Gate on mun uusin lemppari "punainen" huulipuna, erityisesti arkena, kun sellainen "kunnollinen" punainen tuntuu vähän turhan pramealta.


Tosin olen nähnyt tämän saman huulipunan näyttävän aivan upealta - vaikkakin täysin erilaiselta - myös ruskettuneella iholla. Ehkä se on tämän huulipunan pinkin posjasävyn ja lämpimien oranssivivahteiden yhteispeliä mutta se on jotenkin tosi raikas ja sievä sekä tummemmalla iholla että kalpeanaamoilla.

MUsin huulipunien rivistö on sen verran laaja että tällekin sheer-huulipunalle löytyy sisarvärejä sekä voidemaisessa creme-koostumuksessa että mattaisina. Ja löytyy myös sävyjä jotka ovat enemmän pinkkiin kallellaan tai voimakkaammin oransseja. Itse tykästyin niin paljon tähän sheer-koostumukseen että taidan seuraavaksi kokeilla, josko siitä löytyisi mulle vielä joku kiva rehellinen pinkki! Ja kirkkaanpunainen! Ja ehkä joku nätti persikkasävy! Voi ei :)

Mitä mieltä tästä pinkki-oranssihässäkästä? Tykkäättekö enemmän peittävistä huulipunista vai läpikuultavista kiiltopunista?
2 kommenttia:

 1. Tosi nätti puna! Ja juuri toi monikäyttösyys houkuttelee, mutta yritän pysyä kovana. Itse tykkään asennepunista varsinkin jos olo on valju tai kaipaan lisää uskoa itseeni. Huulikiiltoa täytyy ja kuuluukin lisätä aina silloin kuin ei keksi mitään sanottavaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kirkkaanvärinen huulipuna on usein sellainen kiirelähtöjen pelastus, huulet + ripsiväriä ja ehkä rajaukset = voi leikkiä että tänään on Grace Kelly-päivä eikä "en herännyt herätyskelloon"-päivä :D
   Mutta kyllähän mä voimakkaista pubista tykkään muutenkin, varsinkin sellaisista kirkkaanvärisistä mutta ei oikeesti täysin puhtaanpunaisista! Kiillot taas jäi aika vähälle käytölle... Ehkä syynä se että oon huono korjailemaan meikkiä päivän aikana :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!